שאלה לכווווולם

egavish

New member
שאלה לכווווולם

אני, חבר וחברה יוצאים קבוע לשתות בבארים ופאבים. גם בפעם האחרונה הכול היה סבבה עד ש... התחיל ויכוח אדיר על השאלה "מה הכי טעים ומתאים לנשנש עם השתייה?" מה אומר לכם, בולגריות עם זעתר ושמן זית עפו באויר, כמו גם הבייגלה הישן והטוב, צ'יפסים רבו מכות על הבכורה עם המלוחים שתמיד היו במקום טוב בפסגה, וגם כל מיני ירקות אחרים. רציתי לשאול את המומחים שאיתנו- מי המנצח ?? (ולא משנה מה אתם שותים- בירה, קוניאק או פאקינג אורגזמה- לכולם יש פייבוריט) אז בבקשה.

Maorah

New member
קצת תלוי....

אם אנחנו מדברים על משהו לאכול אם השתיה אז את הנאצ'וס של ה מייקס פלייס. אם סתם נישנוש... אז את ה חיטה הזו שיש בברוהאוס. בולגרית וזעתר תמיד הולך טוב... אבל לא תמיד יש בולגרית ראויה בפאבים.

MEIMIS

New member
הכל עניין של טעם וריח....

היה פה פעם שרשור גדול על זה אם אני לא טועה
בכל אופן אני אוהב לבנה עם פיתה כשאני שותה ליקרים אם אני שותה בירה אז זה בייגלה או טוסט צהובה בולגרית

MEIMIS

New member
בכל פאב באיזור חדרה ../images/Emo13.gif

הייתי גם בפאבים באיזור ת"א וראיתי שזה לא בא כ"כ בחיבה... לפעמים יש ולא כתוב בתפריט. . . אז תבקש..

bar wine

New member
צודק לחלוטין

זה ממש אישי , אני למשל , תמיד מנשנש סטייק פילה ליד השתייה , לפעמים נקי , לפעמים רוסיני , מה שבה . חוץ מזה בייגלה זה אחלה , כי הוא מאפשר לך להרגיש כל פעם מחדש את טעמו של המשקה אותו אתה לוגם. ( הוא קצת כמו לחם אשר סופג את שאריות הטעם מהפה , ומכין אותו ללגימה הבאה )

אמממ

האמת זה באמת עניין של עם מה בא הנישנוש אבל אל לנו לשכוח חומוסים חמים... יש סתם מנצ'יז שזה פסדר בווווווטנים אמריקקים ועוד רבים וטובים ויש טיפ קטן תורמוסים... רצוי לקנות אצל איזה אחד ברחוב צהובים מבושלים עם טיפה מלח הם עושים את העבודה ועוד טיפה

Angel of Chaos

New member
באמת עניין של טעם ומצב רוח

אם זה נשנוש אז ציפס או חומוס פטריות ובצל או סתם זיתים. אבל אני אוהב זיתים כמו שמגיעים בקופסאות שימורים, כל הדברים האחרים מגעילים.

סניפטר

New member
ואייייי ואיייי ואיייי איזה שאלה

אצלי זה סיפור רציני אוכל ושתייה . בואו נתחיל מהקל אל הכבד 1. עוגיות / עוגות - עם קפה הפוך בתוספת אמרטו,ליקר קפה וליקר שמנת. 2. פיצה - יין אדום 3. חומוס - ערק / בירה לבנה 4. פשטידות גבינה - יין לבן 5. "קדרות" למיניהן - בירה כהה טובה או וויסקי או וודקה (נו בכל זאת ). ויש עוד הברקות .....

marsala

New member
שתיה בפאב אנגלי מחייבת

קריספס למיניהם! אנ'לא רוצה להרוס לכם את החוויה אבל אף פעם ,חוזר ואומר, אף פעם אל תגעו בקערת בוטנים/פרצלז/מש'זלאיהיה בפאב, לא משנה איפה בעולם, בוקר עכשיו אז אני לא יסביר, רק תבטיחו לא לגעת! על החתום: אמא אווזה..

D r a m b u i e

New member
אתה חייב להסביר מוש...

לדעתי זה באמת תלוי באוכל עצמו. עם אוכל כבד אני מעדיף ללכת רק על בירה או יין, אף פעם לא על משקה רציני כמו וויסקי ושות'. וויסקי ושות' יילכו רק עם נשנושים או מנות אחרונות. ליקרים אני מעדיף לא עם המתוקים, זה מתוק לי מדי, אלא דווקא עם מלוחים, כל מיני תפוצ'יפס וכאלה. ולסיום המלצה, תפוצ'יפס בצל, הולך נפלא עם וויסקי ובנדיקטין, פשוט מאזן להם את הטעם בצורה אדירה!

marsala

New member
להסביר:

כמה אצבעות היו בקערה הזאת בשעתיים שלוש האחרונות? עכשיו קח בחשבון שרק חמש עשרה אחוז מהאוכלויה שוטפים ידיים אחרי שימוש בשרותים..DO I REALLY HAVE TO GO ANY FURTHER?? MOSH

D r a m b u i e

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

על ההסבר הזה לא חשבתי למען האמת. אבל בכל אופן זה לא משהו גורף נגד מלוחים, רק נגד מלוחים בפאב... זה כבר יותר מרגיע אותי...

MEIMIS

New member
לא ../images/Emo13.gif חח.. שוטפים את זה בסוף הערב.

עבדתי פעם בפאב במטבח ובסוף הערב אתה מקבל כמות עצומה של קעריות כאלה

D r a m b u i e

New member
אצלינו אין בכלל נשנושים על הבאר

רק בהזמנה. אבל כל מה שמוזמן נשטף מיד בין לקוח ללקוח, בוודאות.

MEIMIS

New member
דרמבויי...

איך קוראים לך בכלל!?
עוד לא גיליתי.. הממ... התחלת לעבוד?

Maorah

New member
לא יודע איפה עבדת... אבל...

פה בראשון שוטפים צלחת צלחת אחרי כל שולחן....

למעלה