שאלה לכוווווולם!

וסל

New member
שאלה לכוווווולם!

אני רוצה לספר לכם מה קרה לי היום : אני מסתובב להנהתי בסניף טאור רקורדס במגדל האופרה בטיילת בתל אביב(הסניף הכי גדול של טאור בארץ עם המון תקליטים).והקיצר אני מסתכל על הדיסקים של סלין(שאת כולם יש לי) ופתאום מגיע זוג צעיר והבחורה לוקחת את "גליטר" ואומר לחבר שלה או בעלה הצעיר שהיארוצה לקנות ואז החבר שלה אומר לה"תגיד השתגעת לשלם כמעט תשעים שקל על הדיסק הזה?אני אקנה לך מהתחנה המרכזית בעשרה שקלים!!! ואז חשבתי לעצמי ורציתי לשאול אתכם שלוש שאלות קריטיות: 1-האם הייתם תמיד משלמים 89.9 על דיסק מקורי ולא הייתם מתפתים לקנות מזויף? 2-בנוסף הייתי רוצה לדעת עד כמה האהבה שלכם למאריה היא פומבית ומוצהרת.ואני שואל בייחוד את תלמידי התיכון כי לפי מה שאני יודע בתקופה שהייתי בתיכון(שזה היה ממש לא מזמן) כל הבנים שאהבו שירים רומנטיים ובלדות נוסח סלין,מאריה ווטיני נחשבו "הומואים" או "לפלפים" ולא "קולים".זה לא שאני בעצמי מסכים על הסטיגמות הללו אבל מצד שני אישית לא הייתי מצהיר בפני יותר מידי חברים שזה סגנון המוסיקה שאני אוהב, כי לא היה לי הכוח להתמודד עם הסטריאוטיפים הללו.מה אתם עושים ? 3-אני מתאר לעצמי שכאשר יצא הדיסק הכפול של מאריה כבר היה לכם את כל האלבומים הקודמים שלה מה שהופך,לדעתי,את קניית הדיסק הכפול למיותרת.האם בכל זאת קניתם למרות שכבר היו לכם את כל השירים באלבומים הקודמים? 4-בנוסף שמתי לב שפה אנו דנים בזמרות(נשים) ואף אחד לא הזכיר זמר (גבר) שהוא מעריץ או להקה?את מי עוד חוץ ממאריה אתם מעריצים? 5-איזה דיסקים שיש לכם על המדף הייתם מעדיפים שלא יהיו לכם(למשל:לי יש את מל סי ולהקת אקוה שבחיים לא הייתי קונה היום!!!) 6-וסתם מתוך סקרנות:למה לעזאזל אתם משקעים ממיטב כספכם ליקנות סינגלים של מאריה אם כבר יש לכם את השירים בדיסק? אני ממש אשמח אם תענו לי על כל השאלות. תודה מראש!!!

eranmc

New member
התכוונת אתמול נאכון?

טוב אז יש לי חצי שעה עד ביצפר... אכן עלות הדיסקים היא לא יאומנה, אתה משלם 90 שקל על דיסק שלא תמדי אתה אוהב את הכל. 1. אני קונה רק מראיה מקורי, ואצלי גם זה בחיים לא 90 שקל, כי טאוואר גנבים. אני קונה בסביבות 50-70 -מ-ק-ו-ר-י 2. אתה חצי צודק, מי שאוהב (בנים ) את סלין דיון הוא קוקסי (כמו שי ח
), את וויטני בקושי מכירים ואת מראיה YEAH הם בקושי יודעים שהיא שרה שירי אהבה, אלא ראפ והיא כוסית. אז בכייף לא אומרים כלום, ולא שהם יכולים... אה אבל שהערצתי את ´גניפר בכיתה ח´ כל הזמן היו מעצבנים אותי והיו קוראים לה "שרמוטה" וזה נאכון היו חחח אחוג´ניפרלופז
3. קניתי אותו אבל לא באותו שבוע, לא היה לי מספיק, 120 שקל אבל זה דיסק כפול עם 2 שירים שלא היו לי בדיסק אלא רק במחשף. 4. צודק, אני גם שמתי לב, וכן בקושי יש זמרים בנים שווים. 5. ג´ניפר לופז, בריטני (כולל סינגל בלעדי), בקסטריט בויז, מזחרית, אוספים כמו היטמן ועד כמה סינגלים בלעדיים. 6. כי אנחנו מעריצים עם כסף
סתם כי יש רימיקסים ותמונות.

יש לי המלצה בשבילכם:

אני קניתי שם את הלהיטים הגדולים ב99 ואת גליטר ב79.9 בדיזינגוף סנטר חנות מוסיקה זולה מאודדדדדדדד

roimc

New member
זה עלה ככה בכל החנויות

לפחות אלה שאני הייתי בהם.

eranmc

New member
חח אמרתי לי כבר

יש לך פרצוף של ילד טוב, בטח הם חשבו לעבוד עלייך. ב 98 הייתי בתחנה המרכזית בת"א עם אמא´לה אז נכנסתי לחנות קסטות לקנות קסטת אוסף, המוכר החרא אמר לי 40 שקל, אמא שלי הורידה אותו ל 10 שקל + עטיפה יפה! גום בב"ש אותו דבר עם הדיסקים של ה 60 שקל.

roimc

New member
בעעע גם לך

יש פרצוף של ילד טוב!! ולא, לא עבדו עליי, היה כבר תווית מחיר על הדיסקים והאמת שעכשיו אני חושב על זה היו חלק שעלו 85 אבל זה לא ממש הבדל מ-89. רק רציתי להדגיש... וכל הדיסקים שם עולים ככה חוץ מהישראלים שיש שעולים 39 ו-49!!

שעטנז

New member
...

1. כזה מגיע למאריה, אז כן...הייתי משלם 89 ש"ח ולא 10 שקלים... כל אחד אחר הייתי קונה ב 10 שקל! 2.האהבה שלי למאריה היא ממש ממש פומבית... בקיצר כולם יודעים (אני בתיכון) ולאף אחד לא אכפת, וכאילו היה איכפת לי אם משהו היה איכפת לו. (יותר מידי המילה איכפת
) 3.כשיצא הדיסק הכפול קניתי. לא ששמעתי אותו אפילו פעם אחת, אבל עדיין
מעריץ או לא מעריץ?!?! 4.לא מעריץ אף אחד אחר.. אני אוהב את השירים של ג´ורג´ מייקל, ויש לנו כמעט את כל הדיסקים שלו וכמה סינגלים. 5.היה לי את "דה ולווט רופ" של ג´אנט, נתתי אותו אחרי יומיים!
6.אין לי סינגלים, אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה אותם, אלא בגלל שאני לא מוצא... בסינגלים יש רימיקסים! זהו.

תשובה לללללללללךךךךךךךךךך

אז ככה: 1.אף פעם לא הייתי חושב על לקנות צרוב של מריה גם אם הוא יקר אני אקנה!! 2. ככככככככככככככללללללללללללללל הכיתה שלי יודעת שאני מעריץ את מריה ולמרות שלא נתקלתי בשום בעיה, אם יש מישהו שלא מפסוט שישב בשקט!!!! כי הוא לא מעניין 3.כן קניתי את הדיסק הכפול כי אני מעריץ אמיתי 4.להקה???.. אם......... אולי קורס ולימפ ביסקיט 5.הייתי מוריד מהמעמד לדיסקים את אנריקה הישןואת מדונה 6.קונים סינגלים בגלל ששם יש רמיקסים וגרסאות מעולות לכל השירים ובנוסף יש תמונה 7. לדעתי מסכנים כל האמנים שצורבים להם דיסקים!! הם משקעים כל כך הרבה והיום המכירות ממש לא כמו פעם.............

MissPop

New member
אז ככה

1. לדעתי עדיף לקנות דיסק מקורי זה הכי טוב ודרך אגב בקשר לטאוור רקורדס אפשר להזמיןהיום דרך האינטרנט השרות טוב כבר הזמנתי כמה פעמים... אבל אני לא אשלם על דיסק שהוא יותר מ85 ש"ח כי אפשר להוריד שירים באינטרנט.... עצוב אבל מה לעשות כסף לא גודל על העצים ומי שעובד בשביל כסף יודע להעריך אותו ולא להוציא על דברים כאלה... 2. אני מעריצה את מראיה מ90 וכולם יודעים את זה וגם המשפחה שלי אוהבת אותה ושאני שמה את את הדיסקים כולם שרים בבית ואני בטוחה ב100% שאם היא באה לארץ אחותי ואבא שלי באים להופעה LOL.... חוץ מי זה גם סלין אחלה ודי לזלזל בה יש לה קול מדהים 3. לדעתי לא שווה לקנות את הדיסק הכפול ואל תגידו שאני לא מעריצה פשוט יש לי את כל האלבומים ולא שווה להוציא הרבה כסף על משהו שיש לי 4. חוץ ממראיה יש לי דיסקים של בקסטריט בויז, אן סינק, סלין דיון, אמה באנטון, קורס, קיילי, סטפס, בון ג´ובי, ווסטלייף, ספייס גירלס ומייקל ג´קסון - את השירים הישנים שלו, וויטני יש לי 2 אלבומים, ושכחתי את טייק ד´את,כריסטינה אגילרה, והממ עוד כמה שאני מתביישת לכתוב LOL.... 5. איסט 17, וויגפילד, 2 אנלימטיד, ג´סיקה, היי פייב ועוד כמה שטויות שקניתי לא יודעת מה עבר עלי באותה תקופה... 6. ואני בחיים לא קניתי סינגלים ואני גם לא מתכננת לקנות, סתם בזבוז לדעתי... ומזל טוב למי שיש יום הולדת היום אני מתעצלת לפתוח הודעה חדשה נילי :)

roimc

New member
אני

1. כ-ל הדיסקים שלי חוץ מאימושנס עלו 89 שקל. הדיסק הכפול עלה 100. לדעתי שווה ביותר להשקיע ככה כסף במאריה אבל אני לא שופט אף אחד כי כשלמישהו אחר קל יותר להוציא כסף, אצל השני קשה כך שזה אינדיווידואלי. 2. כולם יודעים שאני מת על מאריה, וכמו שערן אמר, מאריה לא נחשבת לעוד אחת כמו סלין דיון (מה שאתה מנסה לעשות), היא קולית כביכול, שייכת לאם טי וי, פצצה, וכו וכו. סלין משעממת ת´אף ושרה שירי אהבה מעצבנים והקליפים שלה רחוקים להיות קולים אז אני מבין למה נחשבת להומו כשאמרת שאתה אוהב אותה (סתם הערה...) וחוץ מזה בכיתה שלי יש ילדים ששרים כל הזמן לאברבויי חחח פעם אחת המורה שלנו לספרות אמרה לילדה אחת שילד מהכיתה שלי מאוהב בה לפני כל הכיתה אז 3 ילדים התחילו לשיר: K-I-S-S-I-N-G AHA AHA BABY. דבר אחר, כמה ילדים רקדו (אם אפשר לקרוא לזה ריקוד) כמו מאריה בהארטברייקר (כי הסכימו לנו להביא מערכת לכיתה ולשים שירים). בסוף השנה שעברה יום שלם כל הביצפר שמע את HERO, ממש כל היום זה היה ברמקולים כי ילדה אחת שרה את זה בטקס סיום. אה ובכיתה י´ היה לנו בכיתה שני פוסטרים של מאריה: אחד שהיא בטקס של בילבורד ב-1999 ואחד כמו העטיפה של מיוזיק בוקס. ובכיתה למטה היה פוסטר מאורך שהיא עם שמלה ורודה ותלתלים שוכבת על ספה. במסיבה שעשו לנו לפני פסח שמו את השיר עם וויטני מיליון פעם ויש עוד דוגמאות אבל אני לא אשעמם אתכם. המסקנה: מאריה רחוקה מהתדמית של סלין. 3) קניתי ת´דיסק הכפול ואני מקשיב לו הרבה. 4) MARIAH RULES AND ONLY MARIAH 5) הסינגל היחיד שיש לי זה של הדואט עם ווסטלייף כי זה היה מצורף לדיסק של ריינבו.

eranmc

New member
חח איזה תימני עשיר, מפונק!

בחיים שלי חוץ מהכפול לא שילמתי על דיסק של מראיה 90 שקל: ריינבו - גנוב
לא אשמתי! דיידרים, פרפר, #1, מיוזיק בוקס, גליטר, אמושינס ומרי כרסימס בין 59-79 אנפלגד - 30 שקל באילת. מראיה קארי - 19 שקל (הבאתי דיסק של ווסטליף שזכיתי בתמורה וקיבלתי חדש). בטיול שנה שעברה הראשון לא הבאתי מראיה אבל פתאום צץ לו AAO עם ווסטליף (שבמקרה עכשיו אני שומע). השני הבאתי קלטת עם רק מראיה, כל הטיול שמענו רק מראיה 100 פעם ואז פתאום אחת שטוחה, רזה, גובהה ומכוערת שמה סאבלימינל אבל העפיו את זה. בטיול השלישי עקב ההצלחה הקודמת הבאתי בלי עין רעה 4 קסטות, 2 של מראיה, 1 פופ מסריח ו 1 שירים של וויטני, מראיה, סלין ואלה. אבל הנהג לא רצה לשים וכל היום שמענו חדשות וסבוף טיפה שירים. למזלי ילדה אחת במקרה הביאה לי את גליטר יום לפני ושכחה אותו בתיק אז השגתי ווקמן, אוזניות וסולללות (בחלקים).

eranmc

New member
ששש לא להתשמש במילים האלה

אותך לדרור חמאס! ואני קונה בב"ש והם מקוריים, ויש לנו את החנות של טאוור אבל רק הפריאירים קונים שם. אין לנו הרבה חניות דיסקים פה, אולי 3 ותמיד טאוור היו הכי יקרים!

roimc

New member
כי הכי הולך להם ה******

אבל אני קונה בסופר זאוס.

mcrlz

New member
...

1. אני תמיד ישלם ואקנה דיסק מרוקי לא איכפת לי כמה הוא יעלה גם של מראיה וגם לא של מראיה.. 2.כל בביצפר הקודם שלי ידעה שאנ מעריצה של מראיה וגם בביצפר הזה דיי הרבה כבר הספיק לשים לב לזה.. קשה לפספס את הציורים על השולחן שלי וכבר באו וצחקו עליי שאני מעריצה אותה הם למדו לא להתעסק איתי
3.קניתי את הדיסק הכפול וחרשתי עליו... יש שם את רוב השירים שאני אוהבת על דיסק אחד ולא על 10 דיסקים... חוץ מזה הייתי קונה אותו כי אני מעריצה של מראיה 4.לא מעריצה אף אחד חוץ ממראיה.. היה לי קטע עם אול סיינטס פעם 5.היה לי ג´ה רול שברתי אותו.. 6. שירים שלא יצאו לדיסקים רימיקסים..וסתם לאסןף

galmc

New member
התשובות שלי :)

1) הכל אצלי מקורי!! לא יהיה דבר כזה אצלי דיסק של מריה לא מקורי!! 2) פומבי ביותר, אפילו עשיתי עליה הרצאה באנגלית שנה שעברה לכל הכיתה :) 3) שקלתי אם לקנות, ואחרי כמה שבועות הלכתי לקניון וזה היה בחנות פשוט חיכה שאני אקנה אותו, אז כמובן שקניתי.... והתברר שזה אחלה דיסק, כי במקום לסחוב את כל הדיסקים אפשר פשוט לקחת את זה 4) לא מעריצה אף אחד חוץ ממריה.... 5) חוץ ממריה יש את הדיסק של ג´ניפר לופז- דוד שלי שכח אצלי ואין לי מה לעשות איתו... מישהו רוצה? :) בל"ג בעומר כנראה הוא ישרף

galmc

New member
שכחתי את 6...

6) סינגלים זה לא תמיד בזבוז יש לי 3 סינגלים בשניים זכיתי, אחד שהוא- loverboy קניתי באיטליה אבל אני לא משתגעת על הסינגלים שיש לי....

nadav26

New member
אז ככה...

1. אני חושב שדווקא בעידן של האינטרנט והזיופים יש חשיבות גדולה לקנות אלבומים מקוריים. כל האלבומים של מאריה (וגם של אומנים אחרים) בביתי הם מקוריים!!!, אני מוריד לפעמים ביצועים נדירים שאי אפשר למצוא באלבומים.. 2. כמובן שאני לא מתבייש בטעם המוזיקלי שלי, למרות שאני מכיר לא מעט סנובים בטעם המוזיקלי שלהם שלפעמים קצת מעקמים את האף...אבל זו הבעיה שלהם. 3. קניתי את הכפול ואני מאזין לו לפעמים, כי את האלבומים הכראשונים של מאריה יש לי על קסטות, ובדיסק נחיותר להעביר רצועות... 4.אוהב לשמוע אומנים שונים: שרה מקלחלן, אר אי אם, סטיווי וונדר, ג´ורג´ מייקל, קיית בוש ועוד הרבה. 5. לא קניין סינגלים כפייתי, אבל זה לפעמים נחמד בגלל הגרסאות המיוחדות והרמיקסים.

וסל

New member
תודה רבה רבה רבה

לכל מי שהשיב ונטל חלק בדיון!היה לי חשוב לשמוע את דעתכם!תודה רבה לכל מי שענה!לשם שינוי לא דננו בשאלות פילוסופיות כגון:מי יותר גבוהה :מאריה או סלין או מי למי יש תחת גדול יותר:ג´ניפר או מאריה.....אבל אני בטוח שאתם תחזרו גם לדיונים מעמיקים אלה בעתיד. ויש לי שאלה-מישהו מכיר שיר של מאריה שלאחרונה יוצא לי לראות קליפ שלו בערוץMTV-BASE בYES .רואים בקליפ את מאריה מופיעה לצד ראפרים ויש נראה לי עוד כושי ששר איתה....בכל מקרה השיר כולל את הפזמון"BABY I STILL BELIEVE" .מאריה נראית שם ממש טוב.אבל השיר לא מופיע באף דיסק של מאריה. תודה מראש בייייייייייייי

למעלה