אני אצטט לך גם דברים מדליקים
J Jake Speed New member 7/2/13 #51 קודם כל, בניגוד לפרענקים אשכנזים שולטים באמנות עתיקה של "קריאה וכתיבה" משם, הכל קל יותר
J Jake Speed New member 7/2/13 #128 באמת לא השומרים של מסופוטומיה הם אלו שהותירו את הכתב המתועד הראשון. וזה אם את לא מתייחסת לכתב פיקטוגרפי שאז יושבי המערות הקדומים הם הראשונים.
באמת לא השומרים של מסופוטומיה הם אלו שהותירו את הכתב המתועד הראשון. וזה אם את לא מתייחסת לכתב פיקטוגרפי שאז יושבי המערות הקדומים הם הראשונים.
J Jake Speed New member 7/2/13 #138 אם היית טורחת להרחיב השכלה מעבר לאייל גולן ודרבוקות, היית בודקת בגוגל איפה זה מסופוטומיה. והאורז לא הומצא, הוא נוצר. הוא תורבת לראשונה על ידי ההודים והסינים. עוד איזה חורים בהשכלה שאת רוצה שאמלא לך? לא? אז את רוצה שאמלא לך את הפה במטען גנטי משובח?
אם היית טורחת להרחיב השכלה מעבר לאייל גולן ודרבוקות, היית בודקת בגוגל איפה זה מסופוטומיה. והאורז לא הומצא, הוא נוצר. הוא תורבת לראשונה על ידי ההודים והסינים. עוד איזה חורים בהשכלה שאת רוצה שאמלא לך? לא? אז את רוצה שאמלא לך את הפה במטען גנטי משובח?
J Jake Speed New member 7/2/13 #146 בתור אישה תוכלי להשתלב רק בנושא של לעשות מישהו יותר עני, לא להעשיר. Next