שאלה ? לכוווווווולם

• פותח הנושא kk15
  • פורסם בתאריך

kk15

New member
שאלה ? לכוווווווולם

למי יצא כבר לקנות מאתר "הרים" (מהחנות) http://shop.harim.co.il/ האם כל העניין הזה בטוח ? מה קורה במצב של משלוח ? והאם מומלץ מבחינת מחירים ביחס לחנויות ? (נראה לי שיש מחירים סבירים אבל לא תמיד) ושאלה אחרונה, מה קורה במצב של מוצר פגום (שנפגע במשלוח) ? תודה ושבת שלום kk15

לי נראה...

...שהמחירים קצת גבוהים לא? יש כמובן כמה דברים במחירים סבירים אבל לא משהו מדהים.

timon1

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gifגבוהים, גבוהים?????

המקסימום זה מחיר זהה לחנויות, יש שם כלי עבודה שכבר שנתיים אני מחפש והכלים שהיו מצוים בשוק עד כה עלו לפחות 100 ש"ח לכלי הזול ויש כלים שעלו יותר מ250 ש"ח. הכלים ב"הרים שופ" זולים מאוד 20-70 ש"ח לכל היותר ואיכותיים ביותר, מניסיון. יש עוד המון מוצרים, חלקם זולים [המשאבות למשל] וחלקם במחירים דומים למחירי החנויות [מוצרים אלו גם נקנים מהחנויות ולא מיובאים אישית] אבל מפה ועד להגיד שהמחירים יקרים??? מופרך למדי, נסו ותהנו.

bez

New member
מחירים לא גבוהים ,שירות מעלף!!!!

יצא לי לרכוש שני מוצרים באתר,שני המוצרים היו זולים באופן יחסי. השירות שדרור סופר מפעיל האתר הוא ללא ספק ,אחד הטובים שנתקלתי בהם. דוגמא: רכשתי מוצר מסויים וכללתי בקנייה את המשלוח(תוספת של 25 שקלים אם אני לא טועה).מאחר ומר סופר (שאותו אני לא מכיר אישית)עבר בסביבה ,הוא הקפיץ לי את המוצר לעבודה וקיזז את מחיר המשלוח מהמחיר הכללי. לטעמי שירות מעולה

Rider 9

New member
גם אני

מצאתי שם חלק שחיפשתי במקומות אחרים במשך די הרבה זמן, ובמחיר הגיוני.

למעלה