שאלה לכאורה פשוטה....

nando

New member
שאלה לכאורה פשוטה....

שלום לכולם, יש בידי stringמהסוג הבא: לוי שבתאי הרצל 25 כפר סבא 09-9659454 המוחזק בתוך משתנה מסוג String כמובן. אני רוצה לשרשר את המשתנה לתוך סטרינג אחר שעתיד להיות Update Query ב SQL. לשם כך עלי לשרשר אל תחילתו גרש וגם אל סופו. באופן הבא:
statement1 = "INSERT INTO Unknown_calls (web_details, fecha) VALUES " & "('" & source_text & "'" & "," & "'" & Now & "')"​
באופן מטורף לחלוטין אני לא מצליח להצמיד את הגרשים ולכן ה Query לא מתבצע. לא יאמן אני מסביב לעניין הזה כבר יומיים..... תודה לעונים

MaD-d0g

New member
איפה בדיוק הבעיה ../images/Emo35.gif

אני הצלחתי להריץ את זה. התוצאה שיצאה לי היא:
INSERT INTO Unknown_calls (web_details, fecha) VALUES ('לוי שבתאי הרצל 25 כפר סבא 09-9659454','24/07/2007 12:40:41')​

nando

New member
הבעיה נמצאת ב......

היי זהו string שמתקבל כתוצאה מבקשת משרת אינטרנט ועובר Parsing וניקוי מכל התווים של HTML והכנסת דלימטרים לצורך עיבוד נתונים בהמשך. במשך כל הזמן הזה המחרוזת מוחזקת במשתנה. הנסיון לשרשר לה את גרש קרי: "'" לא מתאפשר.וכתוצאה מכך, אני לא יכול להפוך את ה String ל Substring כנדרש בתוך מה שאמור להיות משפט SQL חוקי. (substring זה הוא הערך של השדה שאני מעדכו בטבלה ולכן דורש את הגרש בסופו). אורך המחרוזת עשוי להגיע ל 140 ואף יותר תווים, האם יש מגבלה לכמות תויים ב String" דוב תודה לעונים

MaD-d0g

New member
למה אתה לא מצליח לשרשר את הגרש...?

אפשר דוגמא ? יש הגבלה של אורך ה string. אבל אתה לא תגיע אליה

nando

New member
להלן הקוד"

העובדה שהמחרוזת היא בעברית ומכילה מספרים בתוכה? חוסר היכולת לשרשר בה לידי ביטוי בזה שבפועל כשאני שולח לתיבת טקסט את כדי לעשות debbugging הגרש הסוגר, אינו מופיע. הדוגמא היא כדלהלן:
dim source_text as string dim statement1 as string source_text = GetUrlSource(url) 'זהו הקוד שבו אני מקבל את הטקסט לפני הפירסור שלו source_text = Replace(source_text, "/", "", , , vbTextCompare) ' תהליך ה פרסינג source_text = Replace(source_text, "<TD>", "<TR>", , , vbTextCompare) source_text = Replace(source_text, "<TR><TR>", " ", , , vbTextCompare) statement1="INSERT INTO Unknown_calls (web_details, fecha) VALUES " _ & "('" & source_text & "'" & "," & "'" & Now & "');"​
או שאני מפקשש משהו או שמשהו רקוב בממלכת דנמרק....

למעלה