שאלה לך יאיר

• פותח הנושא TaKSR
  • פורסם בתאריך

TaKSR

New member
שאלה לך יאיר

יאיר שלום לך עוד פעם מותר לי לקרוא לך יאיר נכון? טוב לא משנה יאיר אני רוצה לשאול אותך שאלה אחת או יותר תוך כמה זמן אפשר לסדר אצלך תור? לפגישה? וכמה זמן היא תהיה? ועד איזה מקום אתה מוכן להגיע בה? והאם אתה יכול לנסות לחזות עד לפרט הכי קטן? והאם תגיד לי הכל? אני מבין קצת בנושא ואולי יותר (הרבה יותר כנראה) אני חושב שאני צריך לפגוש עכשיו בזמני אחד כמוך (בלי לעלב בבקשה) אני רוצה אם אפשר עוד פרטיים עליך או אם אתה יכול להמליץ לי על מישהו שקרוב לאזורי שיכול לתת לי הרבה יותר ידע על עצמי ואולי גם יכול ללמד אותי קצת אם תוכל אני ישמח לדעת ולקבל תשובה וחג שמח לך יאיר ושימשיך להיות שמח (רק אל תשלח לי הודעה לאי מייל) בעיות אז נקווה לדבר איתך יותר מתי שהוא ואני גר ליד באר שבע בנגב הדגול והמשעמם שלנו נ.ב. אני בן מזל תאומיים אז על תעלב לי בבקשה זה טבעי לדבר ככה לי

גבר!!!

ובכן גם אני מזל תאומים - ומהזה הזדהתי אם מה שרשמת.. גם אני מתעניין בנושא ולמדתי הרבה מספרים ולא היה מזיק איזה אסטרולוג להעזר בו שיילמד אותי דבר או שניים או שייתן איזה טיפים אה?! אבל לא מצאתי... כי את האסטרולוגיה הכי טוב ללמוד מניסיון.. ככל שתעשה יותר מפות לידה ותנתח אותם (במיוחד לאנשים מוכרים לך..) כך תוכל להגיע לאחוזי הצלחה גבוהים... גם אני כמוך... תגיד אתה מתעניין גם בעוד נושאים כמו כף יד, טארוט, קריאה בפנים, נומרולוגיה וכאלו? למה שלא תיתן לי קריאה באיי סי קיו? אני אשמח לדבר איתך... אבל אתה גר די רחוק ממני, אני יבנאי... בכל אופן.. נדבר כבר שבתאי :cool:

TaKSR

New member
שבתאי רוצה את מספר האי סי קיו שלי?

ובכן שלום לך אני מודה שענית לי אני מבין את זה שאתה מזדהה אם המחשבה הזו (למרות שלא רציתי להסות את זה) זה ברור אתה גם בן מזל תאומיים כמוני וכמו רבים (איזה כיף! או אסון תלוי) את מספר האי סי קיו שלי תוכל לקבל מייד אני נמצא שם תמיד וכן אני מבין קצת מאוד בנושאים האלה חוץ מאסטרולוגיה אבל אני מכיר כמה שמבינים בשאר טוב אז אני לפעמיים לומד קצת אני מכיר את רוב השיטות ואם אתה בן תאומיים אמיתי אז יהיה לנו על הרבה מה לדבר (כמו תמיד שנים) ובכן נדבר כבר באי סי קיו (עדייף על כאן ) אני יכול ללמוד ממך ואתה גם בדיוק אותו הדבר אז... נתראה כבר מתי שהוא נ.ב. אני מתעניין בשאר הדברים שכתבתה ויותר כמו תמיד זה לא מספיק בשבילנו אנחנו יותר מידי סקרנים וזה לא מספיק להשביעה אותנו אז אנחנו ממשיכים עד הסוף! בה ביי נתראה מספרי הוא 103202333 ושמי הוא כמובן tksr

למעלה