שאלה לי האם ניתן לעצב תמונה בגודל של 16X16 שהסיומת שלה תהיה pic.ico ואם כן, הכיצד? תודה מראש סופטי
S softy New member 17/3/02 #1 שאלה לי האם ניתן לעצב תמונה בגודל של 16X16 שהסיומת שלה תהיה pic.ico ואם כן, הכיצד? תודה מראש סופטי
G geostant New member 17/3/02 #2 תוכנה בשם "מיכאלנג´לו" יש תוכנה להכנת איקונים (צלמיות בעברית צחה) אתה נותן לך כל קובץ תמונה (BMP, JPG, GIF.... וכו) והיא תתן לך קובץ ICO בהתאם. התוכנה אינה חינמית.
תוכנה בשם "מיכאלנג´לו" יש תוכנה להכנת איקונים (צלמיות בעברית צחה) אתה נותן לך כל קובץ תמונה (BMP, JPG, GIF.... וכו) והיא תתן לך קובץ ICO בהתאם. התוכנה אינה חינמית.
T TalDaniel New member 17/3/02 #3 ../images/Emo70.gifאי-אפשר, אבל הנה עוד תוכנה. הי רכרוכי, כפי שידוע לי יש תוכנת freeware שנקראת iconEdit32. מצאתי אותה ב-Tucows
../images/Emo70.gifאי-אפשר, אבל הנה עוד תוכנה. הי רכרוכי, כפי שידוע לי יש תוכנת freeware שנקראת iconEdit32. מצאתי אותה ב-Tucows
G geostant New member 18/3/02 #5 מה אי אפשר ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif TalDaniel
S softy New member 18/3/02 #6 הרבה תודה הלכתי בעקבות שביל קליפות התפוזים שפיזרתם כאן ומצאתי עצמי מוריד תוכנה שנקראת icon cool editor ולא רק רק שהיא עשתה את העבודה כמו גדולה, היא אפילו חינמית. הרבה תודה לכם. סופטי
הרבה תודה הלכתי בעקבות שביל קליפות התפוזים שפיזרתם כאן ומצאתי עצמי מוריד תוכנה שנקראת icon cool editor ולא רק רק שהיא עשתה את העבודה כמו גדולה, היא אפילו חינמית. הרבה תודה לכם. סופטי
O oren* New member 19/3/02 #8 אפשר לעצב גם קבצי BMP בגודל 16X16 ולשנות באופן ידני את הסיומת שלהם (מקש עכבר ימני על האייקון, פעולת RENAME והחלפת הסיומת BMP בסיומת ICO). המערכת תזהה אותו כאייקון לכל דבר. בהצלחה
אפשר לעצב גם קבצי BMP בגודל 16X16 ולשנות באופן ידני את הסיומת שלהם (מקש עכבר ימני על האייקון, פעולת RENAME והחלפת הסיומת BMP בסיומת ICO). המערכת תזהה אותו כאייקון לכל דבר. בהצלחה