שאלה לי :)

שאלה לי :)

בגדים!!! רציתי לדעת איך אתן מרגישות בבגד מסויים... בקיץ כשהולכים לבריכה /ים אתן עם בגד ים נטו? או עם בגד מעל?(שאלת קיץ למרות שחורף) האם אתן מרגישות בנוח עם בגדים צמודים? או כמה שרחב יותר טוב?

../images/Emo99.gif בגדים אמרת?

אז ככה.. התשובה שלי מתחלקת ללפני שהכרתי את הפורום ולאחריו.. (אני בטוחה שעופר עוד ירחיב בנושא
) בעברי.. לבשתי בגדים רחבים וסגורים מאוד.. בגד ים? לא היה לי בכלל בגד ים עד לפני שנה וחצי (פחות או יותר) לים ולבריכה הלכתי בחולצה ומכנס וסבלתי נורא.. היום? 2 בגדי ים שהולכת איתם בכיף בלי כלום מעל

וחייבת להוסיף ולציין..

השינוי עם הבגדים נעשה בעיקבות לוח השנה שהפיקו עופר, נילי, שירה וטל ובו הכריחו (כן הכריחו) אותי ללבוש מחשוף כשרוב הבז'ז'ים שלי בחוץ... מאז.. גיליתי אותם, ואני מאוהבת בהם קשות.. חח וכל הקולקציה שלי עברה מהפך לצמוד חשוף וסקסי

polegra

New member
../images/Emo8.gifטוב שאני לא מתלבשת כמו בלוח שנה

ודלקה חייבת לציין ש...... טוב שהכירו לך את נושא המחשופים חולה על איך שאת מתלבשת בתכלס...הייתי הופכת אותך לסטייליסטית של שמנות את פשוט יודעת מה ואיך להבליט עוד יגיע היום שאני אעזר בך בזה :) תשרייני תאריך לשנה לא ידועה :) טלי

דריה27

New member
דיקלה

היה לי כייף לקרוא את מה שכתבת, העלה לי חיוך. סתם שתדעי, דריה.

נטלי166

New member
תשובה!

אני בת 17 ויש לי בגד ים שני חלקים אבל בדרך כלל אני שמה מעל מיכנס קצר וגופיה

יאני1

New member
שאלה טובה

כל משהו שעוסק בבגדים הוא שאלה טובה מבחינתי. מתה על בגדים, אוהבת אותם מיוחדים וסקסיים..בצבעים, לא אוהבת שחור. מכאן יוצא שאני מרגישה בנוח בבגדים. אבל הכל התחיל בלהרגיש בנוח עם עצמי...הבגדים לא איחרו לבוא. בגד ים..האמת שאני בקושי משתמשת. אם אני כבר הולכת לים אני לא משתמשת בבגד ים
מכאן יוצא שאני מרגישה בנוח בגד ים.. מה שאני לא אוהבת בבגדי ים זה שהם צמודים כאלה כמו קונדום ולא נוחים אהבה מעיין

polegra

New member
../images/Emo6.gif צמודים כאלה..כמו קונדום....

חחחחח הרגת אותי עכשיו :)

eynav br

New member
אמ...

בגדים זה לא נושא אהוב עלי, כאילו לא מסדרת איתם
כשהייתי בארץ[עכשיו אני לא] הייתי הולכת עם מכנס וחולצה מעל הבגד ים, אולי מדי פעם כשהרגשתי נוח בלי חולצה. הגעתי לפה ואני יכולה להיות היחידה בבריכה או בים שהולכת עם בגד ים שלם, גם השמנות הולכות עם בקיני וחוטיני, לפעמים זה דוחה. אבל מצד שני כיף להן שהן לא שמות על אף אחד. לאף אחד פה לא אכפת איך השני הולך ככה שמרגישה יותר נוח להיות בלי חולצה וזה גם ככה היה הטיול האחרון שלי עם חברים...ואת המכנס גם הורדתי מדי פעם אבל רוב הזמן הייתי עם. בקשר לבגדים, אמ...פעם שנאתי צמוד, היום הולכת יותר עם צמוד אבל לא מאוד מאוד מאוד מאוד... מכנס צמוד כמעט ולא כי זה פשוט לא נוח לי, חוץ ממכנסי ספורט[תייץ, איך שלא קוראים לזה]. בגלל שרזיתי לאחרונה אני הולכת יותר עם חולצות צמודות כי חולצה יותר רחבה תגדיל אותי, זה באמת ככה... זהו...

אני הולכת ...

עם בגדים צמודים לא אוהבת אוהלים ... בקשר לבגד ים אני הולכת עם בגד ים ללא כלום מעל (גנבתי משהו ?)

Osnatz1

New member
תזכירו לי מה זה בגד ים? ../images/Emo3.gif

אין לי כלכך בעיה עם בגדים צמודים, אבל פעם אחרונה שלבשתי בגד ים הייתה בערך בכיתה ד' וגם אז הרגשתי לא בנוח.. מאז בגד ים בשבילי היה מכנס לפחות עד הברך וטי שרט. אבל בכללי די התחמקתי מים/בריכה כל הזמן, למרות שאני ממש אוהבת.. אני עדיין לא רואה את עצמי בבגד ים בקרוב, אבל אולי אני אחליף את המכנס בבוקסר

polegra

New member
בגד יםםםםםם ../images/Emo99.gif

שנים שלא הלכתי עם בגד ים הייתי הולכת עם מכנס עד הברך וחולצה ארוכה כל יציאה שלי מהים לוותה בסחיטה מסיבית של הבגידים שנצמדו לבטן שלי למגה פולקס וגרמו לי להראות כמו איזה מפלצת לוך נס העולה מן המים...טוב שלא היו אצות שנתלו עלי בדרך..זה היה ממלא את מראה ה..הרגע יצאתי מספינה טובעת ושחיתי לעבר החוף בעודי לובשת את הפיגמה המזויעה הזו לפני שנתיים וקצת או אפילו יותר היה טיול של הפורום לצפון החלטתי שלשם שינוי אלבש מכנס יותר קצר וגופיה אדומה (מעולם אפילו בבית לא לבשתי גופיות לפני כן) ראיתי את הבנות בבריכה עם בגד ים וכל כך קינאתי בהן! כל כך רציתי גם אבל אפילו עם גופיה לא הרגשתי בנוח סיפרתי את זה לדודה שלי שסיפרה לבן דוד החמוד שלי שלא ראיתי אותו כמעט 10 שנים והוא קנה לי בארה"ב בגד ים 2 חלקים ושלח לי איתה יש לציין שהוא קלע במידה מלבד החזה הענק שלא היה לי למלא בו את הבגד ים :) כמה חודשים אחרי זה קיבלתי גופית בגד ים בתבע תכלת לחסרות ציצי כמוני שהתאימה מצויין לתחתון של הבגד ים הקודם ובטיול לפני שנה וקצת לבשתי לבריכה...בגד ים!!!!! תחושת השחרור הזו חוסר המסורבלות עם בגדים היה מדהים!!! להרגיש את המים על הגוף בלי חולצה שמתערבלת מסביב לשחות בלי לדאוג שמשהו יזוז והכי חשוב...לצאת מהמים ולהתייבש במהירות כל זה היה כל כך מדהים בעניי פתאום הרגשתי כמו כולם...החוויה הזו עד היום זכורה לי כמשהו שכל שך שינה אותי אני שכל כך אהבתי את המים נמנעתי מזה כל כך הרבה זמן בגלל התחושה הזו של השוני ואני זוכרת כשהיינו בספא שם הסתובבתי רק בבגד ים ואפילו הוצאתי את הבטנונה שלי להשתזף בשמש :) מאז יצא לי ללבוש בגד ים לים עם אחים שלי ובעוד טיול של הפורום... מרגישה שבבגד ים אולי השומנים יותר חשופים אבל בתכלס ללא כל הטריקו הנלווה נראים רזים יותר ...נראים חלק מכולם הרי כולם עם בגד ים...נשים זקנות ילדים קטנים גברים שעירים וגם כוסיות ...אז למה שנאי אהיה שונה? למה להבדיל את עצמי מהחברה? לגבי בגים צמודים... אניא והבת בגדים נוחים לעבודה אני הולכת דיי מרושל ביום יום שנה שעברה זה קצת עבר לי והתלבשתי יותר חשוף ויותר מסודר...התאפרתי וכו...אבל עכשיו ממש אין לי כוח לזה וחזרתי לבגדים היותר גדולים ונוחים שלי מטבעי אני לא אלך עם צמוד בלי קשר למשקל...זה פשוט לא אני עם מחשופים קשה לי להתמודד...למרות שחולה על המראה של זה יש לי תקופות שאני לובשת בגדים בקטע של שופוני ויש תקופות של באמא שלי תעזבו אותי עם אלך עם טריקו וטרנינג (לאחרונה רחמנא ליצלן אפילו נוספו לזה קרוקס ורוד זוהר) עכשיו אין לי הרבה ברירות החולצות צמודות בבטן...ואפילו עולות לי עד מחצית הבטן ואני לא שמה לב לזה קנולי שבוע שעבר חולצות יותר גדולות...אבל לא ממש רוצה לחזור לאוהלים של פעם מי שלא יפה לו הבטן שלי...שלא יסתכל!!! אני השלמתי עם הגוף שלי המידות שלו עם מי שאני לא מתחבאת יותר פעם לא הייתי הולכת בלי וסט שיכסה הוא זה שנתן לי בטחון היום מרגישה שהבטחון נובע ממני ממה שאני מקרינה ולא מהבגדים שאני לובשת או לא לובשת יאללה שיבוא קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץ רוצה שוב בגד ים או לפחות טיול פורום לחורף המתקרב :) טלי

למעלה