שאלה לי

מצב
הנושא נעול.
שאלה לי

שאלה לי
אני עובדת במקום מסויים הייתי אצל הרופא היום וקיבלתי יום מחלה, כבר בבוקר הודעתי לבנות שעבודות איתי ולמעסיקה שאני לא מרגישה טוב ועכשיו התקשרתי שוב כדי לומר שקיבלתי אישור מהרופא על כך אני חודשיים בעבודה זאת האם מותר להם לא לקבל את אישור המחלה? האם הם יכולות לפטר אותי בעיקבות זה? מה עושים אני חולה ולא במיטבי ללכת לעבוד היום

ניתן לפטר עובד המצוי בחופשת

שאלה לי
אני עובדת במקום מסויים הייתי אצל הרופא היום וקיבלתי יום מחלה, כבר בבוקר הודעתי לבנות שעבודות איתי ולמעסיקה שאני לא מרגישה טוב ועכשיו התקשרתי שוב כדי לומר שקיבלתי אישור מהרופא על כך אני חודשיים בעבודה זאת האם מותר להם לא לקבל את אישור המחלה? האם הם יכולות לפטר אותי בעיקבות זה? מה עושים אני חולה ולא במיטבי ללכת לעבוד היום
ניתן לפטר עובד המצוי בחופשת
מחלה. עפ"י חוק, על יום המחלה הראשון, המעביד לא חייב לשלם.

אם המעבידה תפטר בגלל זה...

שאלה לי
אם המעבידה תפטר בגלל זה...
למרות שזו מחלה רק ליום אחד, זה נראה כפיטורים בחוסר תום לב. אם אישור המחלה ניתן על ידי רופא של קופ"ח - המעבידה לא רשאית שלא לקבל אותו. אם הוא ניתן על ידי רופא פרטי - המעבידה רשאית לדרוש ממך להיבדק על ידי רופא מטעמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה