שאלה לי.. :)

לורן5886

New member
שאלה לי.. :)

אומנם שאלה קצת הזויה משהו.. אבל אני אנסה.. אני רוצה לעשות קעקוע של אות יפנית שהמשמעות שלה זה ביץ' (bitch) תוכלו אולי לעזור לי לדעת איך זה..? אם זה בכלל קיים..? תודה :)

furrball

New member
אלוהים ישמור

עד כדי כך גדול הרצון לגרום נזק תמידי לעור שלך? כלבה ביפנית יהיה במשמעות של "כלב נקבה" 雌犬 mesu-inu ובטח שלא יהיה לזה אותה המשמעות כמו ל"ביץ'" אני לא איכנס לשיחה על עד כמה מטומטם לעשות קעקועים בשפה שלא מבינים, וכמה טעויות עלולות ליפול שם וכו' וכו', כי הרעיון שלך עצמו מאוד לא לעניין. עדיף כבר לקעקע BITCH באנגלית. למה לעזאזל אני לא יודע XD

0Pandemonium0

New member
מה הרעיון?

נניח שיש אות כזו, היית רוצה לנסוע ליפן וכולם יידעו שאת "כלבה"? זה כמו לכתוב "אני זונה", לא? (ותסלחו לי על המילים הגסות, אני לא מתכוון להגיד שהכותבת היא מה שאמרתי או להעליב אותה, רק להבהיר את המסר. לקעקע על עצמך קללה נראה לי אחד הדברים המטומטמים ביותר שאפשר לעשות, ועוד בשפה שאתה אפילו לא מבין)

לורן5886

New member
....

אם אני יענה שזה יפה בעייני? (קעקוע בכלל לאו דווקא האות הספציפית הזו) זו תהיה תשובה מספיק מספקת למה בכלל להתקעקע? זה נראה לי מסוג הדברים שבאים מתוך בחירה.. וזה בחירתי.. בעניין המשמעות.. אז לא, אני לא זונה.. הביץ' נאמר פה במובן של כלבה.. סוג של רוע.. מה לעשות יצא שדווקא לזה אני מתחברת.. גם אם אני אלך ביפן ויראו שזה מה שרשום עלי.. אני לא מתביישת בעצמי.. מה גם שאני עושה את הקעקוע בשבילי נטו.. בלא התחשבות בדעת הסביבה.. אז לפני שאתם מטיפים לי מוסר ופונים אלי בתגובות כועסות.. תנסו לענות על השאלה.. אז תודה למנהלת הפורום על התשובה.. יום טוב :)

למעלה