שאלה לי

לא!!!

לפי החוק אכן האב רשאי חוק מקומם, אבל זה מה יש מסתבר. ולדעתי, אב שלא חושב שילדיו צריכים להיות גם איתו, לא הייתי מכריחה אותו, כי מבחינתי הוא לא שווה את ילדיו.

r o n i t 3 7

New member
כמו שכתוב

הוא ראשי... לא חייב כלום, אי אפשר להכריח אדם לפעול בניגוד לרצונו, חושבת שאתה צריכה לברך על שהוא לוקח אותם [במידה וכן לוקח], ישנם אבות שלא לוקחים בכלל, כמובן שיש את אותם אבות שלוקחים את הילדים כמה שיותר... בדיוק כמו שאצבעות ידינו אינן שוות, כך ישנם אנשים שונים...

בולעים את הכעס

לוקחים נשימה עמוקה, ומסבירים להם שיכול להיות שאבא עסוק ולא יכול לבוא, ושאין מה לעשות, ושאת בטוחה שהוא ימצא זמן כדי לפגוש אותם ואין ברירה, את צריכה להסביר להם את זה בנחת ובלי לשדר את הכעס שלך עליו.

r o n i t 3 7

New member
אז כך

האב של ילדי התנתק מחייהם הרבה מאוד פעמים ולתקופות מאוד ארוכות, אך תמיד חזר וחידש את הקשר, בהתחלה מאוד נפגעתי בשביל הילדים, הרגשתי שזה מעין נקמה בי, וניסיתי בכך דרך להגיע אליו על מנת שיהיה עמם בקשר - כלום לא עזר... הספקתי לנסות, את הילדים תמיד חיזקתי, הסברתי שאין לו אפשרות להגיע, אמרתי כי בטוחה שהוא אוהב אותם מאוד וכשיוכל יהיה עמם בקשר... ניסיתי באמצעות אבי למלא להם את החסר [נכון שאין זה תחליף] אך זו דמות גברית בחייהם וזה חשוב מאוד... אני את שלי עשיתי, כשיתבגרו הם יתמודדו איתו ישירות, הוא שזה שיצטרך לתת את התשובות. תהיי שם בשבילהם, התירוצים שלו - הם שלו, לא שייך לך...

שנטו

New member
גם

כשיהיה רשום וחתום שהוא צריך לקחת מדי יום, הוא יהיה רשאי ולא יהיה חייב.

denur1

New member
הוא כנראה לא שווה את הילדים

זה ממש מעורר גועל, אותם אבות שלא שומרים על קשר יציב ורציף אם הילדים!!

I Blue Sky

New member
עוולות האבות הגרושים

לעולם לא הצליח להבין אבות אשר אינם מעוניינים להשקיע בילדים. אע"פ שיכול להיות שהבעיה נובעת, בחלק מהמקרים, ממצב נפשי ירוד. אכן נראה כי החוק אינו מיטיב עם הילדים, כי עם הגרושים. אני תוהה היכן ארגוני הנשים וארגוני זכויות הילדים במקרים הללו?

למיטב ידיעתי ניתן להכריח רק במקרה

של משמורת משותפת. כל עוד המשמורת היא שלך, לו יש רק "זכויות" ביקור. תמיד עצוב לי לשמוע שיש כאלו שזו אינה זכות עבורם. נסי להסביר להם בצורה חיובית שאבא יהיה איתם ברגע שיוכל. חשבי אולי בסיטואציות האלו לעשות איתם משהו שהם מאד אוהבים, רק אתם. כן, אני יודעת שזה לא תחליף אבל אולי קצת ישפר את ההרגשה.

למעלה