שאלה לי

Jazz Singer

New member
שאלה לי

מי גר פה בדירת שני חדרים וכמה שכר דירה הוא משלם? (שכר דירה בלבד) וכמובן, באיזה איזור.

אם המחיר של אסטון נראה לך

אולי תהיי מוכנה לשלם עוד 30$ ולגור בדירת 3.5 חדרים בר"ג? אנחנו אמנם נשארות פה עוד שנה לפחות אבל בטח יש אפשרויות דומות...

שכחתי להזכיר את המרפסת

לפני שחתמנו אבא שלי בא לבדוק את הדירה, היות שהוא מבין בענייני תחזוקה וכדומה ואמר שלא ציפה למצוא בכזה מחיר בבניין ישן דירה במצב תחזוקה כל כך טוב, יותר טובה משל הדירה הקודמת שלי ושל הרבה דירות אחרות. לפי מה שהוא ראה הדירה עברה שיפוץ של מערכת החשמל והאינסטלציה לפני כמה שנים, ועצם זה שאבא שלי הפולני הביקורתי בטירוף אמר דבר כזה כבר מעיד על משהו. במקור רצו 550 ואבא של שותפה שלי הצליח להוריד את המחיר בלי יותר מדי ויכוחים בעיקר על סמך זה שהדירה הגיעה ריקה לגמרי (מה שהיה יתרון מבחינתנו) וכי היא קומה שניה בלי מעלית. הדירה הזאת היא מציאה, אין ספק. גם ב-550$ זה היה שווה, אבל תמיד עדיף יותר לשלם פחות...

מרום נווה

נחשב אזור מאוד יוקרתי אבל יש בשולי האזור כמה בניינים ישנים.

Jazz Singer

New member
../images/Emo22.gif

אני לא מחפשת באיזור רמת גן, אבל זה נשמע מאד מעניין

harpi

New member
המממ...

תזכירי לי לדבר אתך בעוד שנה - אולי אני ארצה את הדירה אם תעזבו

מותר לי

New member
לפני כמה ימים ביררתי...

דירה, 2 חדרי שינה + סלון, מרוהטת, 800 ש"ח... (כמה זה בדולרים?) למה אני לא עוברת אליה? המממ... אני אופטימית עדיין

זה פחות מ - 200$...

איפה זה בקעת הירדן ואיזה בדיוק דירות מוזרות אלו שהן עולות כ"כ מעט
סביר להניח שזה תלוי בדירה, אני ראיתי שתי דירות בהדר יוסף שהן זהות מבחינת המבנה (זה רכבות כאלו) דירה של חדר וחצי מטבח קטן שירותים וחדר יחסית גדול). שתיהן זהות - כלומר זה אותו מבנה בדיוק (רכבות כאלו) אחת משופצת עם מזגן ודוד - 430$ ואחת לא משופצת עם אתמור ומזגן ישן ב- 300$.

איפה זה בקעת הירדן?

המורה שלך לגיאוגרפיה ביסודי פישלה בענק... וסביר להניח שהסיבה למחיר האטרקטיבי נעוץ בכך שמדובר בבקעת הירדן, אזור שלא נחשב למבוקש במיוחד לשוכרי דירות.

אהההה.... חשבתי איזור במרכז../images/Emo6.gif

אם את מדברת כך אז אני מכיר מישהו ששוכר דירת שתי קומות משפוצת כמו חדשה עם קמין והכל ב - 200$ - דירה ענקית

חשבת שזו שכונה בת"א?

אני זוכרת שמישהי בפורום התבלבלה וחשבה שמותר לי גרה בבקעה, שזו שכונה בירושלים.

למעלה