שאלה לי

שאלה לי

אשמח אם מישהו/י יוכל להושיעני כי מצוקתי רבה. אני צריך לשנות מספור של הערות שוליים. ז.א: הערות השוליים מוספרו עד 100, ועכשיו התברר שהיתה בעיה במספור ואני צריך שהערת שוליים מספר 11 תהפך להערת שוליים מספר 20 וכל הערות השוליים שלאחריה ישתנו בסדר רץ (ז.א ה"ש 12 תהפוך ל-21 ו-13 ל-22 וכו´). ניסיתי לשנות אבל הוא פשוט משנה את המספור של הערות השוליים החל מההתחלה ולא מהערת שוליים 11, שאני רוצה לשנות רק ממנה והלאה. היש למישהו פתרונים??

הההמממ......

לא ציינת איזה גירסה של איזה מעבד תמלילים אתה עובד, ואם זה בעברית או באנגלית.. אבל! בהנחה שאתה עם אופיס וכל הגרסאות דומות, אתה צריך להפוך את המסמך לחלקים (sections) שונים. כך, בכל סקשן אתה יכול להחיל הערות שוליים חדשות ומספור שונה שיתחיל מאיפה שאתה רוצה (תכנס לoptions בתפריט הערות השוליים ותבין) קישה

קודם כל, תודה

אני משתמש בוורד 2000 בעברית. שאלה נוספת שיש לי היא איך בדיוק אני מחלק למקטעים שדרכם אני אוכל לקבוע את מספור הערות השוליים בנפרד? זאת בהנחה שהמסמך כולו כבר כתוב ולא חילקתי למקטעים

נורא פשוט

באנגלית זה: insert break section break בעברית זה בטח הוספה ... משהו (בראשון בחלון שנפתח מלמעלה) מקטע. שים לב לבחור את סוג המקטע - אני מניחה שתרצה המשכי (כזה שלא יעביר את הטקסט לעמ´ חדש). שים לב גם למספור העמודים ולדאוג שיהיה המשכי. קישה

למעלה