שאלה לי

חופ שיה

New member
חודש עד כמה שנים

ענה לי על הצרכים המון שנים , היום זה עונה לי עד שאמצא את המכסה שלי , בנתיים לא רואה טעם להתנזר.

24שובבה

New member
יכולה להעיד על עצמי...

שלמרות שאני אחת שנקשרת הצלחתי להחזיק מעמד בקשר מסוג זה תקופה של 8 חודשים.. לדעתי חשוב מאוד להגיע לקשר כזה כששלמים עם כך שהמטרה היא סקס ולא רצון לקשר מחייב אחרת זה מאוד מפריע וקשה להתמודד עם מגע ורגש בלי אפשרות למעבר..

bar666xp

New member
בין שבוע (אינטנסיבי) ל3 שנים..

ה-3 שנים היה פעם בשבוע +- אבל לא הייתי קורה לזה ללא רגשות כלל אבל מצד שני אולי אפשר לומר ש99% חרמנות 1% רגש. לגבי השאלה השניה לא עונה על הצרכים ולא זיון בממתינה... יותר כמו הרגעת רוחות סוערות של חרמנות יתרה. מודה אני חושב על סקס 24/7. (כן גם שניה אחרי שגמרתי חושב על עוד סיבוב)

ממממ..

הקשר הכי ארוך היה כמעט שנתיים וחצי. כרגע,אני עושה את זה רק כדי להעביר את הזמן..פחות בהרבה (פעם בשבועיים בערך).. בעיני זה הכי סתמי בעולם..כבר לא מרגש אותי יותר. מחכה למשהו עמוק סופסוף.

מורי83

New member
המ

שנה וכמה חודשים כרגע, האמת. וזה דווקא כל כך חסר רגשות, ש*אני* לפעמים מתעקש איתה על לדבר קצת "אחרי". זה מוזר אבל הרבה פעמים היא מתקשרת אליי לבוא, אני בא, נהנים, מתענגים, גורמים לשכנים לחשוב שיש פה אונס, ואז זהו. היא מעיפה אותי מהדירה שלה. אני מרגיש מנוצל..
. אבל תכל'ס זה כיף, לבינתיים, אתם יודעים. אה ותגידו, זה נראה לכם מוזר שהיא בת 25 ואני בן 22?

daniella1980

New member
פעם אחת במיוחד, שנמשכה שנתיים

וסיפקה צורך אחד בלבד, לא מילאה שום צורך אחר, ברור שהיה נהיר לעצמי לכאורה שזו תקופת ביניים בלבד, אך העובדה היא שהיה נעים ונוח ולכן גם נמשך הרבה ואין לי ספק שזה היה במקום דברים אחרים ולכן אני לא משוכנעת שהייתי עושה את זה שוב. אני חושבת עכשיו שאולי עדיף בתקופות של "לא רגשות ולא מחוייבות" להתפזר למספר כיוונים ואפילו חוויות ארעיות ואקלקטיות ייתכן שהיו מספקות את אותו הצורך בלבד, בצורה הרבה יותר טובה ולא על חשבון דברים אחרים מחמת היותן רבגוניות, זמניות, הרפתקניות (כמו שהיו גם היו).

Spiritualized

New member
תגידי...

את חושבת שיש עוד מישהו בעולם הזה שהיה נדלק מלשמוע אותך מדברת אליו ברהיטות במקום דיבור מלוכלך? או שזה רק אני?

daniella1980

New member
בעולם כולו?

חייב להיות עוד מישהו. יש כאלו שנדלקים גם כשאני בכלל לא מדברת :)

Spiritualized

New member
חחח

עוד סיבה טובה לגבר למה לא לגמור מהר ממציצה - ככה היא תשתוק ליותר זמן

למעלה