שאלה לי

chips

New member
שאלה לי

האם לדעתכם התמכרות לנת היא בעצם הפרעה שנקראת OCD אובססיביות קומפולסיביות.? אני מכורה: הינה סדר יומי אני קמה בבוקר , דבר ראשון נכנסת לפורמים בודקת מי הגיב לי ומגיבה וסתם כותבת. מסתגרת בחדרי ודיר באלק מי שמפריעה לי! בעבודה אני גם ברשת גם לעינייני עבודה וגם לעצמי) חוזרת מהעבודה נחנסת לרשת לראות מה חדש. לימודים בטח שסובלים . למרות שאני ברשת הרבה יש לי גם חיים אחרים משפחה חברים והחיות שלי. אבל אין יום שאני לא מתחברת ! כמה פעמים ביום. ואם עובר יום שלא התחברתי אני מקבלת את הכריז! אני

silkpink

New member
תקראי בקישורים של אימג´ין

ותראי שיש לך מזל שעדיין יש לך חיים אחריים. אני דוחה את הכל על מנת להיות כאן, ופוגעת באלו שאוהבים אותי ושאני אוהבת.

צ´יפס תודה ששיתפת אותי אותנו אני

באמת לא יודעת אם זה מהווה נחמה כשקוראים על אותה בעיה אצל מישהו אחר כי יש משפט מטופש כזה - צרת רבים נחמת טפשים אבל אני חושבת שזה נותן בכל זאת איזה עידוד בכך שאתה יודע שאתה לא יוצא דופן ואתה לא חייזר ורגשות האשמה נעשים קצת יותר נוחים או קלים כמאמר השיר בלונדון היאוש נעשה יותר נוח... כלומר אם אני חושבת שההתמכרות הזאת היא חלק מהדפיקות שלי והלא נורמליות שלי ואני מרגישה עצמי כתת אדם לפעמים לעומת אחרים שאין להם את זה הנה אני רואה שטובים וחכמים ונבונים נופלים באותה הרשת תרתי משמע אתמול כתבתי כאן על איזה משהו קטן שקרה לי עם ההתמכרות אבל המחשב העלים לי את זה עוד לפני שלחצתי שגר, זה עצבן אותי נורא, והבנתי שזה גם חלק מההתמכרות, חוסר הסבלנות לכתוב עוד פעם והכעס על האינטרנט או על המחשב ועל הזמן שהתבזבז וכו´ וכו´ כלומר כל היציאה הזאת של הדברים מפרופורציה אגב, האם קראתם בשעתו בנט את הכתבה על אנשים שמרביצים למחשבים שלהם או לפעמים מפרקים אותם מרוב כעס בגלל שהם עושים להם בעיות? איזו האנשה מדהימה

chips

New member
good morning

אני בימים אלה עובדת על פרויקט מעניין ברשת לא ממש יכולה לפרט הכל עדיין ניסויי אבל אני מזה מתרגשת

e-magine

New member
צ´יפס אני לא חושב שזה ocd

ליתר דיוק: א´ יתכן ולחלק מהמכורים לאינטרנט יש בעצם ocd אני חושב שלרוב לא. ב´ אינני פסיכולוג או פסיכיאטר ואינני מוסמך לאבחן איש. ג´ היות ויש סוגים שונים של מכורים לאינטרנט, בהחלט יתכן שחלק מסויים סובל מ ocd.

chips

New member
גם אני אינני אשת מיקצוע

אבל בהתמכרות לנט יש משהו אובססיבי. בעצם הכל בו אובססיבי. כל ההתעסקות בו (למכור) או אובבססיבי ב אובר קיל . הכל נעשה בו בצורה מוגזמת

מורנינג גם לך שיפס, אני מאחלת לך

לך המון הצלחה בפרוייקט ומצפה בסקרנות לתוצאות ולדיווח אם וכאשר בכלופן, טוב שגם דברים טובים יוצאים מהרשת הממלכדת הזאת...סמיילי איך מבטאים את הניק שלך בעברית: שיפס? צ´יפס, מה פירוש המילה הזאת באנגלית? HAVE A NICE PRODUCTIVE DAY שלך, המאדאם.

e-magine

New member
גבירותיי, אני 23 שנים בארץ

ועדיין כותב עם שגיאות. עברית קשה שפה....

למעלה