שאלה לי

straycat

New member
גם כאן -- עניין של גישה או אופי...

העניין הוא, שבמרבית המקרים מתבצעת פסילה על הסף, מתוך בורות מוחלטת ומתוך מניעים אגוצנטריים מכוערים (כפי שכתבתי באחת התגובות למעלה, כבר חוויתי את זה...). אין כל ספק שיש צורך במכנה משותף, רחב ככל האפשר, כדי לחיות יחד. מניסיון, אפשר לקיים מערכת זוגית כשאחד הצדדים הוא צמחוני/טבעוני והשני לא -- כל עוד קיימים סובלנות וכבוד הדדי.
 

P u s s i c a t

New member
לשאול תמיד אפשר ../images/Emo3.gif

וברצינות. נטו רפואי. 18 שנים. לא בשר. לא דגים. ממוצרי חלב גם די נמנעתי כי לא מפרקת טוב לקטוז. חולשה, עייפות מתמשכת. בדיקות דם. והתגלה לי שבלוטת התריס פשוט הפסיקה לתפקד. אכלתי מאוד מאוזן. קטניות, סויה, לקחתי כדורים B12בבליעה, כשזה לא נקלט עברתי לכדורים למציצה שנספגים טוב יותר במקרים מסויימים. ונאדה. הגוף שלי פשוט התחיל להתפרק. כשהרופא אמר לי "זה את, או הפרה" לא רציתי להאמין והתייעצתי עם עוד 3 רופאים. כשכולם אמרו לי אותו הדבר - נשברתי. היה לי קשה. אידיאולוגית לא יכולתי לחשוב על זה אפילו אבל לא היתה לי ברירה. אגב - גם אם נעשו מחקרים, והם "הוכיחו" שאין בזה סכנה, עדיין לחלק מסויים של האוכלוסיה הם לא תופסים. איך אמרו לי שני רופאים? מה שהתאים לך בגיל 15 או 20, לא מתאים לך בגיל 30 ויהרוג אותך בגיל 40. חזרתי לאכול בשר לפני כשנה וחצי. ההתחלה היתה נורא קשה. הגוף נכנס לשוק. אבל היום - מרגישה הכי טוב שהרגשתי אי פעם.
ולא שיניתי כלום בתפריט שלי מלבד החלפת ה"תחליפים" בבשר.
 
השונה והדומה

יש חריגים כלפי מעלה ויש חריגים כלפי מטה (בגדר אי נורמאליות או אי שפיות שגובלת בהגזמה).לא צריך להסתכל על אף אחד בגדר חשוד לפי קב' ההשתייכות שלו או מנהגי האכילה שלו, זה רק תוסף אחד במכלול שלם באדם. בתור אוכלת עוף מכובס ושניצלונים במקרה הטוב, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. זה שיאכל מה שבא לו (להיפך ניתן לעשות מנעמים ומטעמים מאוכל צמחוני או חלבי בלבד). זה כמו למלא שאלון מועמד למשרת מנהל בכיר: מועמד א': הושלך פעמיים מהעבודה, לבוש מרושל, אוכל חזיר, נוהג ללעוס מסטיק ולבלות עד השעות הקטנות של הבוקר, לישון עד מאוחר, השתמש בסמים קשים כשהיה באוניברסיטה ונהג להתהולל כל ערב עם בחורה אחרת. מועמד ב': גיבור מלחמת שלום הגליל, בעל עיטורים, לא מעשן, לא שותה (לא משחק סנוקר) לא בוגד שותה בירה לעיתים (socially ). במי נבחר? האחד היה צ'רצ'יל והשני היה בטהובן הפואנטה היא שלא משנה מי זה ומהו הוא אוכל, מספיק שיש בו משהו חיוני שמתאים לנו אין צורך לחפש מה יכשיל אותנו מעוד סיבה בכדי לפסול אותו. עדיף לבדוק האם הוא נופח מתחת לפוך או לא זה כבר יותר מחשיד לגבי הילדים- כל ילד גדל על מה שטוב לו- הם אניני הטעם הכי גדולים.
 
../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ככה, בשושו? בלי חצוצרות ותופים? לא יפה!!! תהני לך פה יקירתי
יופי. גונבת לבבות ידועה...
 
למעלה