שאלה לי..

giliyo

New member
שאלה לי..

ממ..מי יוצא להכנה של מסע פלמ"ח? (ויהיה נחמד עם תגידו עם אתם מי' או י"א..חיחי..תודה)

spraizler

New member
ואללה איך הצלחת לצאת?

זה קשה.. הבנתי בד"כ נותנים לאנשים אחרים יותר "חשובים" לתנועה

מדריך לא משלם לא?

ובעקרון הייתי אמורה לצאת אבל בזמן ההכנה יש לי קייטנה וכנראה שאני לא יצא גם להדריך במסע בשל בעיות רפואיות.. אבל אולי מנהלה... נראה...

Miss Understood

New member
יש לי קשרים אצל האנשים החשובים..חח

חח לא האמת אני פשוט מדריכה ז':) אתה יוצא? אני אוכל לחבר שם לפנים?

את מי את שואלת...?

ומדריך לא אמור לשלם אבל מסתבר שבמועצה המושלמת שלנו כן... תסלחו לי אבל עם כל הכבוד לתנועה אני לא מתכוון לשלם בשביל לקרוע את התחת ולהדריך...

Miss Understood

New member
ממ..

האמת ששאלתי את שחר(זה השם נכון?) אבל אני אשמח לקשר פנים גם אליך!:) אתה ממש צודק, אני לא חושבת שאתה צריך לשלם על זה...אבל אם זאת הברירה היחידה פשוט תחליט מה יותר חשוב לך...להיות צודק או באמת לצאת.. ואגב מאיזו מועצה אתה?

spraizler

New member
כן זה אני:p

רציתי לצאת לבעקבות.. כי יצאתי אל זה וזה ממש ממש טוב.. אל פלמ"ח לא יצאתי מאיזושהיא סיבה.. אז גם לא ביקשתי להיות שם.. אבל אני יוצא למדמים.. אז אולי נתראה שם D:

kedeman

New member
ומי ישלם על ההכנה?

הכנת מדריכים גם עולה כסף! מי ישלם את העלות שלה? החניכים? מה שיקפיץ את המחיר את הטיול? עלות הכנה למדריך היא 150 ש"ח רוב המועצות והיישובים סופגים את העלות הזאת כולה או רובה

kedeman

New member
אני לא בטוח לגבי זה...

צריך לבדוק את זה באזור שלך...

ברמת העיקרון לא

בגלל זה יש הגבלה על כמות הפעילים/מדריכים שיכולים לצאת, כי החניכים מממנים אותם. אני מכיר אנשים שיצאו למחנה ושילמו את העלות שלו כי היו יותר מידי פעילים

וואו.עמרי.....

אתה פה?נוסטלגיה של ממש... רק חסר טקס קריטת האצבעות לבשר הטרי שמסתובב פה וזהו. ולגבי החתימה שלך...-ת'אכלס.

מחזירים עטרה ליושנה

עם הזמן אני רואה פה יותר יותר וותיקים. התכוונתי להחליף אותה, אבל בגללך השארתי

groovit

New member
אני אולי.. ואני עולה לי'ב... אורוש

איזה כיף אנחנו נהיה ביחד.. רגע זה מחר לא??

למעלה