שאלה לי....

שאלה לי....

למה בנות לא יכולות לקבל "לא" בסקס. שלשום ישבתי עם ידידה, התחרמננו קשות, נשיקות ליטופים... היא רצתה לעבור למיטה ואני, לא התחשק לי סקס...(כן, הדהמתי את עצמי!!!) והיא, לא הייתה מוכנה לשמוע לא כתשובה. "אני רוצה זין כאן ועכשיו..אמרה הבחורה". הסצינה הייתה לא כ"כ נעימה. ושאלתי, למה רק לבנות מותר לומר כואב לי הראש או תרגילי התחמקות כשלא בא להן סקס אלא סתם אינטימיות אחרת, ומבחינתן זה לגיטימי, וכשגבר לא רוצה אז הוא מאנייק??? תגובתכן הרצינית..פליזזזזזזזזז

המממ

כדאי להתחיל ולראות שאין "גברים" ואין "נשים". יש אותך ואותי ואותה ומישהי אחרת. כל אחד מכם בא עם סט אחר של ציפיות, רצונות, התנהגות, וכו'. כמו שיש אנשים שאוכלים בשר ויש כאלה שלא. אנשים שמסתדרים נפלא עם לעשות כסף ואנשים שנוזל להם מהבנק. אז, כדאי לבדוק עם עצמך ועם האנשים שאתה נמצא איתם מה העניינים ולהבהיר להם מה מתאים לך, להבהיר לך מה מתאים לך. ופשוט ללכת עם זה. (אתה ברצינות שואל על כללללל הבנות על סמך מקרה אחד שקרה לך?)

בוקר טוב יקירה.

שאלתי על דיעות, בעיקר... אבל גם אם נפגשתם בכדי לעשות סקס, ופתאום, לא התחשק, אני בנאדם,לא?

בוודאי ../images/Emo45.gif

אני לא מבינה פשוט איך יכול להיות אחרת
לכבד את רצון הפרטנר, מאיזה מין שלא יהיה, זה הדבר הבסיסי ביותר.

בחברה שלנו עדיין רבים וטובים

מאמינים להנחה המוטעית שגברים "צריכים" סקס יותר מנשים, ושהם רוצים זאת תמיד ועם כל אחת (אחד ההסברים לזנות למשל היא הנחה זו). במציאות זה אינו כך. גברים הם בני אדם, ממש כמו נשים - לפעמים בא להם ולפעמים לא. הם לא תמיד מגורים ולפעמים אין להם חשק כלל. ממליצה לך לעשות סקס (ולקיים מערכות יחסים) עם אנשים שמכבדים את רצונותיך ומודעים לכך שאתה בנאדם שלפעמים רוצה ולפעמים לא.

o fri

New member
גם כשגבר לא רוצה אז זה לגיטימי

זה ת-מ-י-ד לגיטימי להגיד לא! יש אנשים שאולי לא רגילים לשמוע "לא" בקשר לנושאים מסויימים, או לכבד את ה"לא" של אחרים, או.... ???...

ממממ שאלה טובה פירס... אני חושבת

שבגלל הסטיגמה שבנים תמיד רוצים זה הפתיע אותה... ועם כל מה שמתחולל מסביב זה כאילו מוכתב שבנות לא תמיד רוצות ובנים "חיות סקס". אל תתרגש אבל
הפתעת אותה וגם את עצמך בטח חחחח כשיש מערכת יחסים בריאה... אין דבר כזה חבד... זה יחד ועם התחשבות... אני עוד לא נתקלתי במצב כזה... חחחח טוב זה אחרת
וגם השנים

האמת, הדהמתי אפילו את עצמי..../images/Emo9.gif

ואיך אומר חוק מרפי... דווקא היום אני חם מתמיד..חחחח ככה זה בחיים

אולי אולי אולי

מוריד בטחון עצמי? כי ישנה הדעה הרווחת שגבר יזיין כמעט כל דבר שזז כל עוד לו עצמו יש כוח לזוז. ואם אתה לא רוצה לזיין אותה... איפושהו במעמקי התודעה היא אולי הרגישה שזה אומר שהיא בערך היצור הכי לא מושך עלי אדמות. אולי. אני חושבת שאינטימיות בלי סקס היא כיף לא נורמלי, ובהחלט שומרת על גיוון ומתח בחיים.

ארטימיס

New member
אין דבר כזה לא בא! חחח ../images/Emo3.gif

משו לא בסדר איתך לך תבדוק את עצמך! ושלח לי הודעה מדי פעםםםם!! :)

פירססססס

אולי שידרת לה מין זמין ונגיש? לא אומרת את זה בשיפוטיות, אבל אולי זה מה שהבחורה הרגישה . חוץ מזה מותר לך להגיד לא כל מתי שמתחשק לך, ומותר לך להרגיש וללכת עם ההרגשה בלי לחשוש מתגובת הצד השני. טוב לקרוא הודעות כאלה... (לשם שינוי מגברים).

למעלה