שאלה לי

kit k@t

New member
שאלה לי

התחלתי לצאת עם מישהו, והוא בן 27. הפרש הגילאים הוא רציני, אבל ממש טוב לנו יחד, ולנו לא מפריע ההבדל. אתמול הוא אמר לי שהוא היה נשוי פעם, אני סתם תוהה זה אמור להפריע לי? אני לא שואלת בצורה פילוסופית או משהו, אני סתם תוהה אם זה מוזר שבחורה בת 19 יוצאת עם מישהו בן 27 שהיה נשוי לפני כמה שנים... קאט

OrlyNL

New member
קאט,

אני חושבת שבגילאים האלה ההפרש הוא כן קריטי. הבחור בן 27, מן הסתם נמצא בשלב של החיים שלו שהוא כבר מוכן / רוצה / חושב על להתחתן (ועובדה שהוא כבר היה נשוי פעם), ואת סה"כ בת 19, ואני מניחה שאת עוד לא הגעת לשלב הזה בחיים שלך. אם ההבדל היה בין מישהי בת 30, למישהו בן 48, זה לא היה כ"כ נורא לדעתי. מצד שני, אם הוא לא רוצה להתחתן כרגע, ובאמת לא מפריע לכם ההפרש, וטוב לכם ביחד, אז לכו על זה, כי על אהבה אמיתית לא מוותרים.

nisk

New member
לא מסכים( נכון יותר לומר: לא חייב)

כשהייתי בן 27 יצאתי עם בחורה בת 20 והיא לחצה על חתונה (מה שקרה אחרי זה , זה סיפור אחר) לדעתי זה לא הפרש גדול, אני התפתחתי לאט
ולא ידעתי מה אני רוצה לעומת זאת הבחורה בת ה20 ידעה בדיוק מה היא רוצה(עד לפרטים הקטנים) אם טוב לך איתו, תשארי איתו( זה הדבר היחידי שאת צריכה לקחת בחשבון)

kit k@t

New member
תשובה קולקטיבית,

וגם הסבר קטן. את השאלה הזו כתבתי אחרי שחזרתי מהבית שלו איפה שישנתי, אבל לפני ששוב חזרתי לישון. עד שמאיה הזכירה לי שכתבתי אותה, בכלל לא זכרתי שעשיתי דבר כזה... חחח קודם כל, רק להסביר. אנחנו מכירים שבוע, זה הכל. אבל בשבוע הזה גילינו שיש לנו באמת קשר ממש טוב... פשוט טוב לנו יחד, נעים. הוא הזכיר כמה פעמים איזה אקסית, ואני לא ממש ייחסתי לזה חשיבות, אחרי הכל, גם אני הזכרתי אקסים. ואתמול אמרתי משהו בסיגנון "אם אי פעם תתחתן...." אחר כך נסענו באוטו, והוא פתאום אמר לי שיש משהו שהוא חייב להגיד לי. הוא אמר שהוא היה בטוח שהוא הזכיר את זה איפשהו, או שהבנתי את זה לבד, אבל אחרי שאמרתי את מה שאמרתי הוא הבין שלא ידעתי. ושהוא היה נשוי במשך שנה. אני הייתי בשוק טוטאלי. הוא אמר שברגע שהוא הבין, הוא היה חייב להגיד לי, כי אם הוא לא היה אומר, זה היה יוצא שהוא משקר, והוא לא משקר. הוא סיפר לי קצת עליה, ועל למה הם התחתנו ודברים כאלו. אני פשוט הייתי המומה. אני לא יודעת למה, אולי פתאום הקטע של הגיל פגע בי... כאילו, כשהוא היה נשוי אני הייתי בת 14. הוא נורא פחד שאני אעזוב אותו בגלל זה... לא יודעת למה אפילו, זה לא הגיוני. אין לו ילדים... מן הסתם. דווקא לגבי זה שאנחנו במקומות שונים בחיים אני לא מסכימה כל כך. הוא עובד, וגר עם אמא שלו ואחיו (הם חברים הכי טובים או משהו כזה). ואני עובדת וגרה עם אמא ובעלה. לא יודעת, אני פשוט מרגישה כל כך נעים איתו... ולא הבנתם את מה שאמרתי לגבי *אמורה*, אבל זה לא משנה. מי שמחפש ימצא מה לא בסדר עם מה שאמרתי... אה כן, והוא מממממממש לא רוצה להתחתן בזמן הקרוב, וגם ילדים לא. הספיק לו לעשות טעות אחת, אני בספק אם הוא יקפוץ לתוך אחת אחרת. קאט

Downy

New member
היי חמודה....'תגעגעתי אלייך....

גם אני חושבת שזהו הפרש גילאים גדול. לא כ"כ נראה לי העניין שגבר בן 27 יוצא עם בחורה בת 19.קצת מוזר לי לחשוב על מה בעצם המטרה שלו. שניכם נמצאים בשלב חיים שונה זה מזו.ואני לא חושבת שהעובדה שהוא היה נשוי צריכה להפריע לא רק לך אלא באופן כללי.אהבתי את העובדה שהוא שיתף אותך לגבי הנשואים. כרגע טוב לכם יחד ואני מציעה לך לזרום עם זה ו...ימים יגידו. בהצלחה

saritoosh22

New member
יש לו ילדים?

אם כן, תברחי! אם לא, תיהני! גברים ונשים שונים בכללי, נשים מוכנות לקשר מחייב הרבה לפני גברים (בדר"כ), לא שאני חושבת שאת בנויה לחתונה ושאר כאבי הראש נכון להיום, אבל יש סיכוי שזה יקרה לך יותר מהר מבחור בן 19.

galgal0ne

New member
My take on thing ../images/Emo9.gif

So my sweet Kat, we already talked about this, you know my history, and you know my take on things. Age... Is nothing but a number. Kat, just like me, works, and has responsabilities.... just like a 27 year old. The whole getting married, having kids... things, that's very invividual I know guys (and actually dated on for a little bit) that's 31.... I thought i was young and carefree.... YOU SHOULD HAVE SEEN THAT DUDE
All he was after in life, is fun.... I don't get along with guys that are my age.... they're in college, my worries, are as far from the worries they have, as its possible. And I heard this more then a few times, although i think it's BS, and very individual, girls do mature faster then guys. The whole married part, should not be an issue, he told oyu, and like Dorit said, really.... that's what counts. Keep it real
I with you and your bullet the best of luck
Saritoosh, just out of curiousity, why run if he has kids?​

nisk

New member
מצטרף לגל בקשר לילדים

אם הוא מגדל אותם, אולי זה יכול לעשות את הקשר קצת כבד, אבל אם לא, אני לא רואה שום בעיה.

וכרגיל תשובה הפוכה.....

הפרש הגילים ביניכם אמנם גדול,אבל לא גדול מדי, אתם לא הזוג הראשון שאני מכיר בהפרש גילאים כזה, העובדה שהוא היה נשוי פעם לא מביאה אותי לשום עילה לחשוב שכל מה שהוא רואה כרגע זה את עצמו מקים משפחה, אולי זה בדיוק ההפך? הרי הוא היה שם, ואם זה היה מתאים לו המסגרת הזאת אולי הוא היה גם נשאר שם, בטוח שיש לו סיבות משלו- וזה ממש לא קשור לעניין, היה נשוי? יופי לו, אם זה אמור להפריע? בשום אופן לא. טוב לכם ביחד וזה העיקר, הפרש הגילאים בהחלט לא חשוב, אם הוא יוצא איתך, למרות גילך, כנראה שהוכחת לו שאת בוגרת מספיק. שיהיה לכם בהצלחה !

saritoosh22

New member
כי זה קשה עד קשה מאוד.

זה מורכב, זה מסובך, גרושתו ברקע לנצח! ואם היא מניפולטיבית, אז לעבר שלו יש נגיעה לחיי היומיום (דרך הילדים). כי הלידה של הילד הראשון שלכם כבר לא מרגשת אותו כמו אותך וזה מוזר. כי זה עול כלכלי על הבית. כי זה מגביל. כי את עשויה להיות במקום השני אחרי ילדים שהם לא שלך לא אחת ובשלבי החיזור ולפני שיש לך ילדים משלך זה מעצבן לפעמים. כי זה להשקיע המון אנרגיות בלהכיר אותם, להחתבר אליהם ולכבד אותם (את לא חייבת לאהוב). כי הם באים מהבית של אמא ומכניסים לך אותה הבייתה (בהתנהגות או כל דבר אחר) ולא ממש בא לך. כי את מבינה שקשה להם ולפעמים לא נוח ואת חלק מהקושי. רוצה עוד? לבעלי שני ילדים מנישואים קודמים, יש לנו קשר מאוד מאוד חברי, אני אוהבת אותם בטירוף, אנחנו מסתדרים מצוין, למעשה בימים קשים בין בעלי לבת שלו, אני זו שהייתה הגשר לא אחת. אבל, וזה האבל הגדול, כשחברות שלי מכירות גרוש עם ילדים (במיוחד בגיל 19), אני אומרת להן תברחו.............. זה ממש לא קל!

סלסרו

New member
לדעתי התשובה היא "לא" לשתי השאלות

סתם כך אני לא מבין מה פירוש השאלה "זה אמור להפריע לי?" הרי כתבת שממש טוב לכם ביחד וההבדל לא מפריע לכם. אז מה פירוש "אמור" להפריע? מי קובע לך אם משהו צריך להפריע לך?...

Mירב

New member
../images/Emo6.gif האנשים

הוירטואליים חסרי-החיים באינטרנט!

ניתושית

New member
ואני אומרת כך

אם הוא נעים לך ועונה על ההגדרות שלך, אז לכי על זה. לגבי נישואיו הקודמים, אני חושבת שהוא כנראה היה צעיר, התלהב וחשב כמו רבים, צעירים וטובים שזו אהבה לכל החיים והתבדה, הרי העובדה שנישואיו נסתיימו, מבחינתי, זו נקודת זכות. אם יש לו ילדים, זה דבר שאת צריכה לקחת בחשבון.

shiraharrison

New member
בדיוק הפרש השנים ביני ובין איירה

8 שנים. כשהכרנו הייתי בת 24 והוא 32, בשלב זה שנינו לא היינו מוכנים לילדים ולכן לא מיהרנו להתחתן למרות שהיה לנו ברור שאנחנו נשאר יחד לעוד ה-מ-ו-ן שנים!
היה ביננו (ועדיין יש) התאמה מדהימה. אז גרנו יחד איזה שנתיים ואז התחתנו (ומייד עשינו את קייסי!) קחי את זה יום יום ותראי לאן יוביל.

למעלה