תשובה קולקטיבית,
וגם הסבר קטן. את השאלה הזו כתבתי אחרי שחזרתי מהבית שלו איפה שישנתי, אבל לפני ששוב חזרתי לישון. עד שמאיה הזכירה לי שכתבתי אותה, בכלל לא זכרתי שעשיתי דבר כזה... חחח קודם כל, רק להסביר. אנחנו מכירים שבוע, זה הכל. אבל בשבוע הזה גילינו שיש לנו באמת קשר ממש טוב... פשוט טוב לנו יחד, נעים. הוא הזכיר כמה פעמים איזה אקסית, ואני לא ממש ייחסתי לזה חשיבות, אחרי הכל, גם אני הזכרתי אקסים. ואתמול אמרתי משהו בסיגנון "אם אי פעם תתחתן...." אחר כך נסענו באוטו, והוא פתאום אמר לי שיש משהו שהוא חייב להגיד לי. הוא אמר שהוא היה בטוח שהוא הזכיר את זה איפשהו, או שהבנתי את זה לבד, אבל אחרי שאמרתי את מה שאמרתי הוא הבין שלא ידעתי. ושהוא היה נשוי במשך שנה. אני הייתי בשוק טוטאלי. הוא אמר שברגע שהוא הבין, הוא היה חייב להגיד לי, כי אם הוא לא היה אומר, זה היה יוצא שהוא משקר, והוא לא משקר. הוא סיפר לי קצת עליה, ועל למה הם התחתנו ודברים כאלו. אני פשוט הייתי המומה. אני לא יודעת למה, אולי פתאום הקטע של הגיל פגע בי... כאילו, כשהוא היה נשוי אני הייתי בת 14. הוא נורא פחד שאני אעזוב אותו בגלל זה... לא יודעת למה אפילו, זה לא הגיוני. אין לו ילדים... מן הסתם. דווקא לגבי זה שאנחנו במקומות שונים בחיים אני לא מסכימה כל כך. הוא עובד, וגר עם אמא שלו ואחיו (הם חברים הכי טובים או משהו כזה). ואני עובדת וגרה עם אמא ובעלה. לא יודעת, אני פשוט מרגישה כל כך נעים איתו... ולא הבנתם את מה שאמרתי לגבי *אמורה*, אבל זה לא משנה. מי שמחפש ימצא מה לא בסדר עם מה שאמרתי... אה כן, והוא מממממממש לא רוצה להתחתן בזמן הקרוב, וגם ילדים לא. הספיק לו לעשות טעות אחת, אני בספק אם הוא יקפוץ לתוך אחת אחרת. קאט