שאלה לי...

Rוית

New member
אנפלגד של JLP?

לא יצא דיסק רישמי שכזה אך היא ניגנה את השירים מJLP בצורה אקוסטית בכל מיני הופעות.. האם לזה אתה מתכוון? או האם אתה בכלל מתכוון לדיסק אנפלגד שיצא וכולל שירים גם מSFIJ וגם ביסיידים כאלו ואחרים..?

אממממ...

אני מתכוון לגרסת אנפלגד כללית עם כל השירים. אני פשוט מתכוון בעיקר לJLP כי את SFIJ עדיין לא שמעתי.. אבל בכל זאת אני אוהבת גרסות אקוסטיות אז איפה אני ישיג את האלבום?

AlanisJunkie

New member
האמת שאתה יכול למצוא את הדיסק

בכל חנות דיסקים שיש. ואם אתה חייל מסכן וחסר כל שקל ומחפש את הדרך הזולה....אמממ.... אתה יודע, יש את אימיול וכל תוכנות השיתוף. כאן בפורום אסור להפנות אותך לשום לינק שמכיל MP3-אים למינהם...

אז זהו ש...

"חנות הדיסקים" בעיר שלי זה דוכן מסכן שמלא בנפלאות ה"פלוריסיאנטה" "המורדים" "המורדות" וה"נינטים" למיניהן... בפוקוס מצאתי שם מאחורה איזה דיסק קטן של דיפ פרפל אבל חוצמיזה אין להם מוזיקה טובה. ניסיתי להזמין מהם מלא פעמים הכככככל מג'נסיס ועד נו דאוט וכלום הם לא הביאו. אז אני מעדיף את האופציה השנייה... יש שם לאלבום האוקוסטי?

AlanisJunkie

New member
אמממ.....

האמת שבמקרים מסויימים מאוד אני לא מתנגד להורדת מוזיקה מהאינטרנט (לדוג', חיילים מסכנים שמרוויחים בקושי 400 שקל בחודש - שיורידו חופשי! זכותם להנות קצת בין כל המרמור שהצבא גורם להם...:)) אבל.... אתה יודע....קצת קשה לי לעזור למישהו לגנוב מאלאניס כך סתם בלי סיבה... :) אבל! נאמר והיית רוצה להוריד אלבום של אומן אחר! אז הייתי מציע לך להיכנס לאתר הרשמי שלו, נאמר, ואז לגשת לאיזור הדיסקוגרפיה ולראות מה שמו של אלבום מסויים שהיית רוצה להשיג, ששייך לאותו אומן! פשוט, הא? :)

פשוט אך גאוני...

חוצמיזה שגמלי אין הרבה כסף!! ואני מת על אלבומים מקוריים... בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני יקנה את האנפלאגד המקורי של אלאניס...

נראה לי הוא מתכוון ל- space cakes

דיסק עם 6 ביצועיים אקוסטיים שיצא ב- 1997 רק ביפן. אבל הוקלט בהולנד בספטמבר או נובמבר 1995. היא מבצעת שם את Head over feet Not the doctor Right through you Forgiven Perfect You learn למרות שיש גם בוטלגים שמעריצים הכינו.. hard to swallow ו- unplugged on fire.

למעלה