תעשו איזה חיפוש פנימי בתוך הבפנוכו של הנפש ותגידו לי.. אם יש דבר אחד ויחיד שהייתם משנים בעצמכם מה זה היה ולמה? ולגבי דבר טוב (וחייב להיות) מה הייתי משמרים בכל מחיר ולמה?? נחתה עליי מוזה פילוסופית משו...
הייתי משנה את הפיוז הקצר שלי.. שאני מתחרפנת בשניות מכל שטות ובקצב הזה עד גיל שלושים אני חוטפת התקף לב... ולשמור.. את היכולת שלי לצחוק מכל שטות, הילדותיות והשטותניקיות שלי, כי זה מה ששומר אותי שפויה... עוד תשובות??????
הייתי משנה הרבה דברים הייתי משנה את הקנאה שלי... אני האמת די קנאי ונפגע מהר מאוד ויותר מידי רגיש ופגיע וחסר ביטחון ובישן וזה פקינג מעצבן לפעמים! בהחלט הייתי רוצה להיפטר מהבישנות וחוסר הביטחון הזה! מה הייתי שומר לעצמי? את הרוחניות שלי את השקפת העולם שלי ואת היכולת שלי להבין ולעזור לאנשים!
הייתי מאוד רוצה לשנות את הרגישות שלי ואת הקנאות ובעיקר בעיקר להיפתר מהבישנות שלי ומהחוסר ביטחון! בחיים לא ההייתי משנה את האופי: זאת אומרת, שאני אוהבת לעזור למי שזקוק לעזרה ושאני לא צבועה (ולא חסרים אנשים צבועים בעולמינו בעעעע). זיהו.
אאאאאממממממ אם יש דבר אחד ויחיד שהייתם משנים בעצמכם מה זה היה ולמה? קנאה כי אני קנאיי! ולגבי דבר טוב (וחייב להיות) מה הייתי משמרים בכל מחיר ולמה?? אהבה כי אני אוהב אותתתההה!(עזובו אותי חחח)