שאלה לי

במבה000

New member
שאלה לי

הייתם חושפים את עצמכם בטלביזיה בתוכנית שלו ????? במילים אחרות הייתם מבקשים מימנו שיזווג לכם משהוא??? כי מצד אחד זה אחלה תוכנית והכל והוא משדך לכם את מי שאתם רוצים אבל מצד שני מצלמים אותכם מול הטלביזיה ויודעים עליכם הכל ותחשבו שלא משהוא אחד רואה את התוכנית אלא מליון איש .....

X יו יו S

New member
אני לא

כי א צודקת זה גם חשיפה וכל זה ב אני לא בעניין של דייטים אני רואה את תוכנית רק בגללו ומצדי הוא יכל לשדך גם בע"ח

לא,אין מצב! עד כמה שאני אוהבת את

אביעד,אבל אני זה לא חוכמה,יש לי פחד במה(קהל)

במבה000

New member
אני גם לא מבינה משהוא

יש בנות ממש יפות שהולכות לשם בשביל מה הם צריכות שידוך אם הם יפות כיאלו מה הקטע בזה ????

X יו יו S

New member
מה את אומרת בזה

שרק בנות מכוערות צריכות שידוך?

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחחח

לא רק אני למרות שזה נראה ככה יש גם את יעל שירה וליאת (המנהלת) ואני אפרת את שומעת את תוכנית הבוקר?

במבה000

New member
איזה תוכנית בוקר ??????

חחח ואתם בטח חושבים שאני מעריצה של אביעד הזו שלא סתם תוכנית חמודה אבל לא יותר מזה

X יו יו S

New member
כן התכוונתי לתוכנית בוקר של אביעד

את אוהבת כל תוכניות שידוכים למיניהן או רק את זאת?

במבה000

New member
לא יצא לי לראות בבוקר כי הייתי

בסידורים וגם לא ידעתי שיש אני בדרך כלל לא צופה בתוכניות האלה אבל אם אני צופה אז רק בשל אביעד

X יו יו S

New member
אממ

בבוקר זה תוכנית רדיו יחד עם טל ברמן אני אם אביעד לא היה מנחה גם אותה לא הייתי רואה

במבה000

New member
אוקי :)

וואלה לא ידעתי שיש אותו גם ברדיו סילחו לי על הבורות אבל אני לא ממש בקטעי הערצות וכאלה שהייתי קטנה כן אבל עכשיו התבגרתי

X יו יו S

New member
../images/Emo3.gif

אני מאלו שלא התבגרו
אבל סתם בלי קשר להערצה או לא כדי לך לשמוע את תוכנית רדיו כשיצא לך תוכנית קורעת מצחוק "אחלה" תוכנית:)

במבה000

New member
נו אני 20 וחצי אבל

אני כבר מזמן לא בקטע הערצות וכאלה התוכנית סבבה וזה לא אומר שם אני מפספת אותה אז אני יקליט ואז יראה את אותו תוכנית איזה 500 פעם רק בגלל שאביעד נמצא שם פיספתי תוכנית לא נורא ביג דיל .......

למעלה