שאלה לי...

vered_19

New member
שאלה לי...

אני בת 23, סיימתי לימודי הנדסאית מחשבים לפני כשנתיים.אין לי ניסיון בתכנות לצערי, פה ושם עשיתי מעט עבודות בפרילנס. אבל כלום מעבר לזה. כיום אני מחפשת עבודה בכל תחום שהוא. לא לחוץ לי על מחשבים. אבל כמובן שאשמח לעבוד בחברת תוכנה. כיום אני סטו' למנע"ס וחשבונאות. שאלתי: מה לדעתכם אני יכולה \ אמורה לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי למציאת עבודה? ראיתי שכתבו פה לכתוב פרויקט גדול... רעיונות לפרויקטים? יש לציין שאין לי שום ניסיון בתעסוקה בכלל, פרט לכמה דברים קטנים, כאמור. הייאוש אוכל אותי... תודה.

ורד, למה את מיואשת ? את סטודנטית

בת 23 , תבררי באגודת הסטודנטים באוניברסיטה יש להם משרות לסטודנטים ואולי תיפלי על משהוא טוב (תצייני גם שאת הנדסאית מחשבים)

גרי רשף

New member
לא להתייאש

כרגע השוק מתעורר, אבל זה לוקח זמן. למזלך את סטודנטית כרגע כי עדיף להיות סטודנט כשהשוק בשפל (ולא מפסידים הרבה) מאשר כשהוא בשיאו. צריך סבלנות והקריירה בתחום נבנית לאט לאט: בכל עבודה צוברים נסיון ולומדים דברים חדשים. המשיכי לחפש ושמרי על אופטימיות. הכיוון שלך נכון: מתכנתת עם ידע בחשבונאות בהחלט יכולה לעניין ארגונים שמחפשים מתכנתים בעלי הבנה מערכתית. כדאי לכתוב פרוייקט כדי ללמוד (אינני יודע מי יסתכל עליו), ולהשתדל להתעדכן בטכנולוגיות הנדרשות בשוק. אני משער שמה שכתבתי כאן אלו יותר סיסמאות ולא עצות מעשיות ופתרונות מהירים, אבל זה מה שיש...

למעלה