ותשובה אין...
פעם פעם, לפני שנים רבות... אני רציני לגמרי, זה כבר 16 בערך. חבר לכיתה, שדווקא לא הייתי בקשר ממש הדוק איתו, אמר לי שהוא קיבל "מבוכים ודרקונים" מתנה ליום ההולדת, והזמין אותי לשחק. באתי. אצלו בבית ישבנו עם שתי חוברות אדומות ואחת כחולה, אני, עוד חבר בן גילנו שנשאר כיתה, וחבר נוסף ש... (היו מספר שחקנים שבאו והלכו, אז איני זוכר מי עוד היה באותה פגישה ראשונית וגורלית) בעל החוברות הסביר לנו מה הולך לקרוא, גלגלנו דמויות וקבענו ציוד במהירות שיא. לקחתי את הכל מאד בצחוק, ורציתי לאמר שלאלף שלי יש MagLight, אבל יצא לי "פנס" ורשמו לי עששית. כשקוביית הג'לטין בלעה לי את החרב, והעכביש הענק הוריד לנו כל כך הרבה נק"פ עד שהתחלנו להוריד נקודות מכושר, אף אחד כבר לא צחק, כולנו הייני מכורים. ומאז פשוט המשכנו. בעל החוברות היה שה"ם ממש גרוע (עכשיו כשאני חושב על זה), אבל נהנינו כמו ילדים קטנים שמשחקים Diablo. (היי, היינו ילדים קטנים!) השתתפנו ב"פסטיבל המלך" ו"קציר המלכה", חדרנו אל "החברה הסודית", ביקרנו ב"טירת אמבר", והפלגנו אל "אי האימה". גם את "שליט נוודי המדבר" פגשנו, אבל רק בקצרה. ועם מעקב אחרי WIZ מאז גליון מספר 4, שיחקנו קצת Star Wars Freeform, המצאנו חוקים ושיחקנו MechWarrior, מספר משחקים עתידניים, ולפחות אחד של גיבורי על... רובם בחופשיטה. בערך בסביבות סוף הלימודים, החבורה (שהחליפה לא מעט שחקנים ביחס לקהילה כה קטנה וסגורה) התפרקה לבלי שוב. אבל אני נשארתי קשוב לנושא ככל שיכולתי.