שאלה לי

chips

New member
שאלה לי

אתם פה כותבים על שליטה בחלומות וכו אבל אני שואלת האם זה לא קצת מסוכן מבחינה פסיכולוגית. הרי לחלימה שי משמעות גם לבריאות נפשית ופיזית. למה להיתערב בכלל? זה אותה סיבה שלא הייתי עוסקת בהיפנוזה זה קצת לשחק באש

אשכר

New member
כן. זה מסוכן

כל אחד שהיה לו מחשב יודע מה זה אומר לשחק עם ההגדרות עם או בלי תשומת לב. ופה משחקים עם ההגדרות של המוח. למה את חושבת שזה נקרא פורום של לוחמים, דווקא? זאת מלחמה, למרות שהיא נעימה, ובמלחמה כמו במלחמה. מי שלא נזהר - אוכל אותה עד הסוף.

deep ocean

New member
אהבתי את ההקבלה למחשב!!!

זאת הקבלה שאני מתחברת אליה... במחשב-אתה משנה משהו קטן, ואופס הכל יכול להשתנות אתה שנייה משחק עם ההגדרות-ופתאום דפקת משהו אתה מתקין תוכנה ולא ממש הקדשת עניין להודעה שהתוכנה שואלת בהתקנה כי אתה רגיל לעשות NEXT NEXT NEXT ודרסת איזה תוכנה אחרת וכו´ וכו´ בקיצור צריך לשים לב ולא לקחת הכל כמובן מאליו

deep ocean

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

כן הייתי מתקינה את הכל מחדש, וגם עושה שידרוג ל-WINDOWS XP רק שהייתי משנה את השם ל- HAPPINESS&LOVE XP משעשע לילה טוב :)

~דויד~

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

bertcat

New member
להתערב בהכל

יש את האפשרות לא לשנות, לא להתערב, לא רק בחלום אלא בכלל באופן החשיבה. זה יותר בטוח? אני לא חושב. כי לא להיות מודע לאפשרויות שלך זה יותר מסוכן. ההתעסקות בדרך הלוחמים, ובתוכה בחלימה ובתיקון הבאגים שלנו חושף אותנו כביכול לסיכונים, אבל בעצם נותן לך את האפשרות להגן על עצמך מדברים שאת חושבת שהם בלתי נמנעים. לחלימה יש משמעות נפשית ופיסית. על מנת לעשות בחלימה צריך להיות לוחם. לוחם שואף לחרות, לוחם מודע למוות שלו ולוחם שואף לנצל את כל האפשרויות שיש לו כיצור חי. אחת האפשרויות היא חלימה, שהיא להיות מודע לעצמך תמיד, גם בשינה. זה כמו שתגידי שהעיסוק בטראומות ילדות מזיק. אני לא חושב שהוא מזיק. הוא קשה, מפחיד, בטווח הקצר הוא אולי מחליש וגורם למחלה אפילו, אבל אחרי ההתגברות על הטראומה את יותר חופשייה לעשות מה שאת באמת רוצה. החלומות שלך, שאת רובם אנחנו לא זוכרת משפיעים עלייך יום יום, בהחלטות שלך, על מצב הרוח שלך, על הבריאות שלך. לכן, השאיפה למודעות בשינה היא הדרך הבטוחה, והיא הדרך לבריאות נפשית ופיסית.

chips

New member
לי זה נישמע כמו מדע בידיוני

ראיתי עכשיו סרט mortal combat בכל אופן נראה לי לשחק באש

deep ocean

New member
הודעה טובה

שוב, דרך העברת המסרים שלך על ידי מטאפורות (עיסוק בטראומת ילדות) היא נהדרת לדעתי! :)

chips

New member
שמע אני לא זיגמונד פרויד

אבל לפעמים החלום היא דרך לתת לטראומות ילדות לצאת . מה שלא יכול לצאת שאתה אר יוצא שאתה יושן. מועות בחלום דוחקת את הדברים לא בריא

צ´יפי (ציפור הנפש?) את צודקת!!

וזוהי בדיוק הסיבה (או חלק מהסיבה) שאמנות החלימה היא: 1. מסוכנת כל כך!!! 2. איננה משחק ילדים!!! 3. אסור לנתק אותה מ"דרך הלוחמים"!!! רק "לוחם" יכול לקחת על עצמו את האחריות שבעיסוק באמנות החלימה!!! 4. הכרחית לצועדים בדרך הלוחמים!!! בלעדיה, הם סתם חוזרים אחרי עצמם, שוב ושוב, בלי כל שינוי מהותי, עד יום מותם!!! באהבה, בן

WhiteBear

New member
אהבתי את הקישור שביצעת ל

טראומות ילדות. האם אני מנחש נכון שאתה מתעסק (או התעסקת) בתחום? אם כן, נרחיב על זה בהזדמנות (בוא למפגש פורום??) הדוב (השב מהקפור, ומצונן באף לאללה), הלבן.

זה לא מפגש פורום!

זה מפגש לוחמים. אנחנו מודיעים עליו בפורום הזה, יצרנו אותו בעזרת הפורום הזה ואנחנו נדווח עליו בפורום הזה, אבל יכולים להצטרף אליו גם אנשים שאינם מהפורום ובכלל - זה לא מפגש פורום. זה מפגש לוחמים. יש הבדל!!! גם אם הוא מפחיד...

bertcat

New member
בערך

אני מתעסק בתחום טראומות הילדות שלי. אני מבצע חלימה הרבה זמן, ואכן, טארומות, אגרסיות, פחדים ושאר ירקות הם הראשונים להופיע בחלימה. אבל אחרי תקופה מסויימת הג´יפה יצא ועכשיו אני מתעסק שבה שאני רוצה לעשות, ולא במה שהפחדים שלי דוחפים אותי לעשות. היום אני יותר חופשי בחלומות שלי, מגיע לחוויות טובות בעיקר, וגם זה השפיע מאוד על האדם הער שאני. זה מעגל קסמים שבו פחד מתפרק בחלימה, אני מתמודד איתו ביום, ואז יש לי יותר אנרגיה להתמודד עם פחד גדול יותר, שמתפרק, התמודדות ביום יום, עליה באנרגיה.... ההקבלה של chipi בין חלימה להיפנוזה אכן תופסת. הדברים יוצאים החוצה בחלימה מהתת מודע מבלי שאני מכוון את החלימה לטיפול בעצמי. ועוד, בחלימה החוויה היא טהורה. הפחד הוא "פחד!!!" והשמחה היא "שמחה!!!". אין לי את המגנים שיצרתי בחיי היום יום שלי אשר מגינים עלי מפני קשיים. לכן, אני חייב להתמודד עם זה.

למעלה