שאלה לי

osnat s

New member
שאלה לי

אם יש לי סלוגן אדיר למוצר קיים, יש לי מה לעשות עם זה? יש אפשרות לפנות למשרד שמטפל במוצר ולהציע ("למכור") אותו, או שזה בלתי מקובל בעליל? ושוב - אני לא עוסקת בפרסום, ככה שאני לא מבינה הרבה, אז אם אפשר בלי תגובות שיכתשו לי את חדוות החיים זה יהיה נחמד.

את חמודה! וכל הכבוד!!!

תפני למשרד שעובד איתם ותגששי. תשאלי בדיוק מה ששאלת כאן ותראי אם הצלחת לסקרן אותם. אם תדליקי אותם- משהו יצא לך מזה בטוח.

copytogo

New member
מצטער להיות פרטי פופר אבל

מוצרים ומותגים מתבססים בד"כ על אסטקטגיה מסויימת ולא נשענים על משחק מילים או סלוגן מצחיק. יכול להיות שמה שיש לך תואם את האסטרטגיה הקיימת של המוצר ואז זה יכול לעבוד. בכל מקרה אין לך מה להפסיד - תנסי לפנות למשרד, אולי זה באמת ידליק אותם. אבל שוב - לא בגלל שאני רוצה "לכתוש לך את חדוות החיים", קחי בחשבון שיש הרבה מאוד חשיבה ותכנון מאחורי כל מילה שכתובה במודעה\סרט או כל פרסומת אחרת. בהצלחה...

צימט

New member
אין חייה כזאת !

למרות שאני קופי בהכשרתי ובדרכי, שום דבר לא עומד על מילה,סלוגן או משפט אלא מכלול של דברים. במשרדי הפרסום לא יושבים ומחכים לפניות הקהל. תגובתי אינה נועדה חלילה לכתוש את חדוות החיים שלך אלא ההיפך - נסי לשלב או להפוך את היצירתיות שלך למקצוע, כשתכנסי לתהליך כולו תוכלי גם ליצור סיסמאות ורעיונות טובים וממוקדים.

למעלה