שאלה לי...

שאלה לי...

אין לי מושג אם זה בכלל קשור לפורום הזה אבל אולי תוכלו לעזור לי. איך פותרים את העובדה שאני נכנסת הרבה פעמים ללחץ? אני נלחצת מההערות שמעירים לי, אני נלחצת שדברים לא יסתדרו.... התחלתי לתהות בעניין כי אני נכשלת בטסטים מרוב לחץ.... תודה

penina weiss

New member
לחצים

שלום לך פרח מאושר, לפי מה שהנך מתארת, הלחצים שאת חווה החלו להשפיע על תפקודך, היות והלחץ, שכולנו לעיתים חווים בנסיבות אלו ואחרות, החל לגרום לך לכשלונות במבחנים. לחץ יכול לפעמים להוות דבר שדוחף אותנו קדימה ובמידה הנכונה יכול להועיל לנו, אך כמובן, מעבר לרמה מסויימת זה מתחיל להיות בעייתי. ישנן כמובן הרבה שאלות שתשובות עליהם יעזרו לכוונך לקבלת העזרה הנכונה.האם יש לך מושג מתי ולמה הלחץ התחיל? האם יש מצבים שמחריפים את הלחץ? אני יכולה להעלאות על דעתי מספר כיוונים רלוונטים למצוקה שאת מתארת. הרפייה, טיפול פסיכולוגי, טיפול רפואי. טיפול קוגניטיבי התנהגותי ואולי אף טיפול קוגניטיבי דינמי.השאלה כמובן איפה להתחיל. כדאי לך להתייעץ עם מישהו שמכיר אותך וקרוב אלייך, שיכול לעזור לעשות קצת סדר. מקווה שתשובתי אינה מלחיצה... בהצלחה, פנינה

לחץ מביא ללחץ

קשה להתמודד עם לחץ כי זה מין דבר כזה שמגביר את עצמו ככל שאנחנו מפחדים ממנו יותר הוא מורגש יותר וקשה לנו אתו. פעמים רבות פעילות גופנית לפני הפעילות הרצויה משחחרת קצת לחץ, אבל האמת היא שכל אדם צריך למצוא את הדרכים שלו להתגבר על הלחץ וזה מסע מרתק אל תוך עצמך. דרך אגב בבית חולים בלינסון נפתח מכון לאבחון אנשים שקשה להם ללמוד נהיגה או שנכשלים בטסים רבים. שווה לך אולי לפנות ולהתייעץ כי אם הבנתי נכון נכשלת מספר פעמים בטסטים. בהצלחה נעמי

למעלה