שאלה לי

יאירו21

New member
שאלה לי

כתבתי פה כבר... אני בן 22 בתהליכי חזרה בשאלה ממרכז הארץ. אני רוצה לצאת לבילויים ואין לי עם מי מה אני עושה בידיק? איפה אני יכול לימצוא? יש פה מישהיא כמוני? אולי זה נישמע טיפשי אבל אין לי מה שניקרא את המיומנות החברתית הזו.. כאילו אני לא ממש יודע ליקשור קשרים עם בחורות . וזה דיי חסר לי בחיים - חברה

אחי,

יש מצב כזה שאתה יוצא לבד, יושב איפשהו ומערה אל קרבך ליטר או שנַים בירה. יש גם מצב כזה שאתה תקוע תקופות שלֵמות אָן א נקייבע. זה נורמלי ולפעמים עדיף - את זה אני אומר לך באחריות ומנסיון. אני לא יודע האם יש לי אחים לדעה, אבל האשּה שלצִדּו של הגבר (וכן להפך) היא לא מדד ולא מתחילה להיות מדד לשלמותו, תהיה השלמות הזאת אשר תהיה. יום טוב

דסדס

New member
יווו איך הבעיה מוכרת לי....

לדוגמא לא יצאתי לדיסקוטק אף פעם מהסיבה שאין לי כ"כ עם מי לצאת... אף אחת מהחברות שלי לא הולכת למקומות כאלו.... וגם רוב הידידים שלי לא יוצאים למקומות כאלו בדרך כלל.... אבל אני בשביל להחליט אם אני אוהבת לצאת למקומות כאלו או לא... צריכה להיות שם פעם... לא?!?!? מתחילים להכיר אנשים חדשים... וללת להם לקחת אותך לאן שהם יוצאים!

הלו איש

אני בן 22 ממרכז הארץ ואת תהליכי היציאה בשאלה שלי סיימתי לפני כמה שנים (נראה לי). אין לי מושג איך ניתן לעזור לך במציאת שידוך לבילויים אבל אני יכול להמליץ לך להצטרף אלינו ל'טיש' השבועי ואני מאמין שגם זו דרך למצוא ברנשים וברנשיות כדי לצאת אתם למקומות נוספים מעבר לאותו 'טיש'. אותה מיומנות חברתית שכתבת עליה, אינה מולדת אלא בדרך כלל נרכשת במאמצים וניסיונות שונים וכמו בכל דבר שבעולם - ההתחלה קשה אך ההמשך קליל והופך להיות כמעט טבעי. נ.ב. חסרה לך חֶבְרָה או חַבֵרָה?

יאירו21

New member
תרחיב קצת על הטיש חחהה

מהתומרת? כאילו כולם ניפגשים באיזה מקום? נשמע מגניב

snatgra

New member
לא לזרות מלח על פצעים

אם חברה - יחיד ונקבה, אזי אתה צריך בד"כ חברה - רבים. (לא שגם זה עוזר) ואם בבילוים עסקינן, מדיסקו לא יצא לך קשר רציני, אבל אם אתה רוצה לא יזיק לך לצאת למסיבה ולהשתכר טיפה גם לבד. גם אני מחפש חברה לצאת אתם למסיבות - חברים שלי מדי רצניים.

למעלה