שאלה לי...

שקר החן

New member
שאלה לי...

בעצם זו לא ממש שאלה, יש לי חברה כבר בעיירך 8 חודשים. ההתחלה הייתה, מה אני אגיד לכם, די רדודה, שלא תבינו לא נכון, היתה משיכה והיתה אהבה או התאהבות היום לאחר 8 חודשים אני מרגיש שאני אוהב אותה יותר, אני נמשך אליה יותר, אני רוצה אותה בקרבתי כל הזמן. זו הפעם הראשונה שאני מרגיש ככה, כבר היו לי הרבה סיפורי אהבה בחיים, אחרי הכל אני כבר בן 27 ותמיד לאחר תקופה מסויימת היחסים צוננו ולא חזרו להיות כמו שהיו בהתחלה. לכן זה מוזר לי כל העניין. מישהו?

rej

New member
......

תראה כפי שאתה יודע אהבה לא מגיעה מהר אני הבנתי שאני אוהבת את חבר שלי רק אחרי 5 חודשים והיתאהבתי בו אחרי חודשיים רק אחרי חודשיים אמרתי לו שאני אוהבת אותו ....... ואנחנו כבר 3 שנים ביחד תראה במצב שלך אתה צריך לשמוח אתם מחדשים את האהבה שלכם בלי ידיעה על כך :) אז תחייך חיוך גדול! אני רק רוצה לאחל לכם בהצלחה!!!

שקר החן

New member
בקשר לחיוך אל תדאגי...

הוא פה ובגדול
, לא התכוונתי שרע לי במצב הזה, ההיפך הוא הנכון רק מוזר לי הדבר, כי זו פעם ראשונה שזה קורה לי או בכלל, זו פעם ראשונה ששמעתי על מקרה כזה... ותודה רבה לך על איחולי ההצלחה וגם אני אאחל לך כזו

rej

New member
תודה../images/Emo9.gif

על דברים שקוראים לראשונה אני ממליצה שתבקש משאלה ככה נהוג אצלינו

rej

New member
מה פיתאום!!../images/Emo2.gif

הרי משאלה שמגלים לא מתגשמת

הספרנית

New member
או שלומלום למבקר ../images/Emo39.gif

ברור לך שעכשיו אתה מחוייב להשאר נכון?
בכל אופן, מוכר מאוד העניין שלך ואפילו יותר מידיי ובמקום שתנתח את שקורה לך עדיף שפשוט תזרום בלי לחשוב הרבה יותר מידיי מחשבות זה מה שהורס לפעמים. בהצלחה

שקר החן

New member
שלומלום למי שהגיע עד הלום

יש לי בעיה עם מחויבויות
סתם... באמת נחמד פה...
ותודה רבה לך על איחולי ההצלחה
בהצלחה גם לך!

אצא לי

New member
נפלת חזק..

סתם.. התאהבת בחור כל הכבוד אני גאה בך או יותר נכון בה היה בה את המתכון שגרם לך להישאר זה לא קסם.. אתה מאוהב וזה רק יתחזק מכאן.. תאמין לי אני שם עכשיו :)

איזה כיף לכם../images/Emo13.gif

לקח קצת זמן כדי למצוא את מה שמרגיש "נכון". זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על זה. מאחלת לכם שההרגשה הזו תמשך זמן רב

למעלה