שאלה לי....

שאלה לי....

בלי קשר לשביתה... מישהו יודע כמה זמן לוקח עד שבמשרד הרישוי בחולון אני משיגה את החתימה של רופא משרד הרישוי על הטופס הירוק?? אני שעור 20, עברתי תאוריה דרך הביצפר שנה שעברה ואני צריכה חתימה על הטופס הירוק אחרי שנבדקתי את הבדיקות הרפואיות... אני צריכה פשוט לדעת כמה זמן לוקח בערך עד שהרופא יחתום וזה יחזור אליי...

mc bige

New member
מה קשור רופא של משרד הרישוי?

את מדברת שכאילו על החתימות בדף הירוק, עוד לא חתמו לך רופא? את הולכת לרופאת משפחה הרגילה שלך.....אומרת לה תחתמי לי בבקשה על הדף הירוק-היא כבר תדע מה לעשות אחרי זה או לפני זה ללכת לרופא עיניים עם מכונה של משרד הרישוי, שיעשה לך בדיקה של שניה, שיחתום לך ואת משוחחרת את לא צריכה רופא של משרד הרישוי ולא כלום

לא לא אני לא מדברת על זה...

עשו לי בדיקות רפואיות והכל.. יש לי אבחון רפואי אחד קטן ודבילי... (לא משהו שפוגע בתפקוד שלי לנהוג..) במשרד הרישוי רגיל לא יכולים לחתום לי על זה מכיוון שיש לי את האבחון ולכן אני צריכה לנסוע לחולון (אני מראשון) כדי שרופא של משרד הרישוי יחתום לי על הטופס שאני כשירה לנהיגה... האם מישהו יודע תוך כמה זמן הוא חותם לי על זה ומחזיר לי את הטופס? כי הוא לא נמצא שם כל הזמן!

sattla

New member
זה לא במשרד הרישוי

זה שם במ.מ.ס.י. (ממול המשרד - בניין גבוהה כזה רשום "נהגים 99") וזה לוקח בערך 15 דקות (בלי המתנה!)

sattla

New member
איזו חתימה?!

אם יש לך את התופס, ויש לך את הבדיקות חתומות ע"י הרופא\ים אז מה עוד צריך?

תראה........

אני עברתי תאוריה שנה שעברה בביצפר אז לא הייתי צריכה את הטופס באותו זמן! הוצאתי את הטופס לפני חודש בערך כשהתחלתי ללמוד נהיגה! בדקו אותי וכל הבלה הזה ואני צריכה חותמת של משרד הרישוי על הטופס? קאפיש? בגלל שיש לי אבחון רפואי כלשהו, משרד הרישוי פה בראשון הרגיל לא יכול לחתום לי על זה (ככה הם אמרו לי!) ואני צריכה לנסוע לחולון, שם יש רופא של משרד הרישוי והוא צריך לחתום לי על זה! כי סתם ככה לא הסכימו לחתום לי על זה במשרד הרישוי פה... קאפיש?

עצה שלי....../images/Emo105.gif

תלכי להוציא טופס חדש (תגידי להם שכיבסת אותו או משו) ותלכי לרופא בממ.סי(נכון,זה עולה כסף..אבל זה עדיף) שהוא פשוט שואל אותך שאלות וממלא לך שהכול בסדר וזהו. סתם יטרטרו אותך עכשיו...

ניסיתי להוציא טוםס חדש.. אי אפשר...

כי אני רשומה כבר אצלהם... או שאני יכולה?! אוף.. זה לא ביג דיל! רופא משרד רישוי, אני מביאה למשרד הרישוי את הטופש, אותו איש חותם עליו ומאשר שאני כשירה לנהיגה ומחזירים לי את זה אחרי שבוע וקצת... חפיף.. רגע, את/ה יודע על מה אני מדברת?? מה שאחרים לא הבינו?!

כן..הבנתי...(אני בת../images/Emo13.gif)../images/Emo105.gif

גם לי היה משו שהרופא סימן לי והמורה אמר לי ללכת להוציא טופס חדש כי הם ישגעו אותי..אז הלכתי אליהם אמרתי שכיבסתי בגד עם הטופס ובלי בעיות הוציאו לי חדש...אם האיש ממשרד הרישוי יחתום בלי בעיות אז את לא צריכה להוציא חדש..

למעלה