שאלה לי

שמואל20

New member
שאלה לי

האם קרה לכם שהייתם במערכת יחסים בה גיליתם שאתם בעצם מרוצים מהעובדה שהצד השני אוהב אותכם אבל אתם בעצם לא?! לאחר מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני בקשר בו אני אוהב את איך שאוהבים אותי.אולי אני בעצם לא אוהב כמו שצריך לאהוב... אז..האם קרה לכם/לכן..מה לעשות? והאם בכלל זה נורמאלי?????

שמואל20

New member
stop the press!

O.K..ניסיון להסביר: אני והגברת אוהבים באמת ובתמים(אני נדהם מרמת אהבתה כלפיי). אני לא אנטיפט או נרקסיסט, אני הוא זה שגרם לה לאהוב אותי כל כך! השקעתי בעבר (עדיין) המון כדי שהמתוקה שלי תאהב ותבטח בי בצורה שכזאת..ימים ולילות עבדנו ביחד על אינטימיות...ולאחר המון שלבים הגענו למצב טוב. אני אוהב אותה בטירוף,חולם על לגעת בה לחבק וללטף אותה..היא הבחורה הכי יפה&מתוקה&מושלמת בשבילי,אני מחכה לשיחות ארוכות (אפילו עם הן מלאות בשתיקה)...העיקר לשמוע את קולה! אך,עמוק בלבי אני יודע שהיא אוהבת אותי בהרבה הרבה יותר.. ובין התכונות האהובות עליי אצלה היא העובדה שזה ככה.. אני מרגיש בטוח כל-כך בקשר הנ``ל מכיוון שאין סיכוי שהיא לא תרצה אותי..(נשמע מגוחך,אך אמיתי). אני לא חושב שזה בריא, נוצר מצב שמותר לי לטעות ולה אסור(כביכול יש לה יותר להפסיד).. זה כמו ניצול..וזה מגעיל.. ואני לא רוצה בזה! אוייש....אני מבולבל רצח. NEED HELP!!!

אהבה חד צדדית

בוקר טוב שמואל אהבה חד צדדית אינה מחזיקה מים כדי לזכות באהבה אמיתית עליך ללמוד לקבל ולאהוב את הצד השני כל דבר אחר הינו ניצול שלך של רגשות האחר, במצב זה לא תזכה באהבה אמיתית

שמואל20

New member
say what?!

האמת היא שאין קשר בין ההערה שלך(הנכונה במקרים מסויימים)לבעיה שלי. בכל מקרה...אני והגברת כנראה נפרד סופית.. מוזר הוא הדבר, ביום העצמאות האזנתי לתכנית ברדיו בה בחור ציין כי לפי דעתו ``האהבה מתה``. אני מן-הסתם הזדעזתי מההנחה ה``מגוחכת`` הזאת..הרי יש לי מישהי שאני כל כך אוהב והיא כל כך אוהבת אותי... והנה אני כאן מנסה לעקל את המצב שנקלעתי אליו... אולי הבחור צדק. שמואל.

למעלה