שאלה לי

שאלה לי

אם במיקרה יש כאן ישראליים מאמסטרדם אני ישמח אם תוכלו לעזור לי אני טס לעיר הקורש ב13 לספטמבר ואני מחפש אכסנייה זולה לשני אנשים בחדר אם מישהו מכיר יודע טווח מחירים זה יהיה ממש טוב וקופישופס מומליץ תודה מראש

אני יכולה להמליץ לך על

פורום טיולים בחו"ל (229). אני גרה באמסטרדם, אבל מעולם לא נכנסתח להוסטל ו/או התגוררתי באחד. יש לי בית (נו, טוב, דירה. נו, בסדר, לא כ"כ גדולה.....) מאחר והשהות שלי בא'דם היא לא תיירותית, אין לי שום אפשרות לענות בהמלצה על אכסניות. לגבי קופישופס -על אף ולמשפחתי (הישראלית דווקא) יש שניים, אני לא (בניגוד להם) סוחרת מורשית, ולכן לא יכולה להציע לך איפה ואיך לרכוש סמים. אני יכולה להמליץ לך לנסות לגשת לspuistraat 222 - למרות שאולי יקר שם - מאוד יפה ונעים. (השושנים האדומות ממשי על הבר הן ממני....)

לא. - אבל בשבילך, נעבור ל"את":

את כנראה יותר מטומטמת ממה שהיה נדמה לי. הוא (גוף נוסף...) שאל שאלה את מי שגר באמסטרדם. את (שוב את?!? - לא נמאס לך?) לא יכולה לענות עליה כי את לא גרה באמסטרדם. התשובה ניתנה באופן ישיר לשאלה, וניתנה ממישהי שדווקא כן חיה באמסטרדם, והיא היתה בגוף יחיד בגלל שהכותבת, אני!!!!! נתנה אותה ע"ס ידע אישי, ולא ידע של מישהו אחר. אין לי בעיה עם ההודעות הקנטרניות שלך, אבל הן צריכות להיות קשורות לנושא, ולעניין, ורלוונטיות באופן כללי, ונראה שאת קצת (הרבה) מפספסת בזמן האחרון...

ams28

New member
13 september

I have new for you. the chances you will find any hotel in amsterdam,not to mention a hostel, for the requested periode is clos e to zero. the date your are looking for is during the IBC,a big congress in amsterdam. All rooms are already a year in advance booked.Hotels are charging full prices and no discount and you will get no discount. Further more, this is a saturday. Which means that the city will be extrimly busy.The chances are that you will have to walk hours before you find a room and eventually you will pay far more than you wanted to.My advice, find a room before you come. If you do not believe me, try to phone now to some hotels in amsterdam and see what tehy ask for a room. For list of hotels in amsterdam go to www.bookings.nl .. You can also try book a room through them.Good luck

למעלה