שאלה לי..

mimeli

New member
שאלה לי..

יש שיטה כזאת שאמרת, שכל כאב, מחלה בגוף מסמל משהו נפשי במגביל. לואיז הייז כתבה ספר על זה, עם רשימת המגבליות בסוף. השאלה שלי היא: האם יש למישהות'ספר או ספר דומה ומוכן להציץ עבורי לשני דברים: 1. פרקי הידיים(שמאל וימין) 2.בכף היד- מה מסמל הקמיצה תודה לכם.. סימון

יש לי את "אתה יכול לרפא את חייך"

של לואיז היי. הנה מה שרשום שם - 1. פרקי ידיים: סיבה נפוצה: מייצג תנועה וקלות דפוס מחשבתי חדש: אני מתמודד עם כל חוויותי בתבונה, באהבה ובקלות. 2. לא ראיתי שם מידע על הקמיצה, או כף היד.

מצאתי על הקמיצה!

קמיצה: סיבה נפוצה: מייצגת איחודים וצער. דפוס מחשבתי חדש: אני מלא באהבה שלווה.

mimeli

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה!!../images/Emo24.gif

..ומה זה אומר לי..? נחשוב וכשזה יעלה לי, אכתוב בשירשור למעטה.. סימון

mimeli

New member
אז ככה:

פרק יד ימין עלה בזמן טיפול ב"מוח אחד"..וקיבלתי -בין היתר- תרגיל לחבר בינו ובין המוח..חוץ מזה שיש לי כאבים בגי שם. על פרק יד השמאלי נהיה לי שיפשוף פטריתי מהשעון ומים/זעה בקמיצה(או שאני טועה ולא קוראים לה ככה?? אחרי 15 שנה בארץ אני עדין מתבלבלת בשמות האצבעות..ואני מתכוונת לזה שבאה אחרי הזרת..קמיצה...?) נחתחתי מזכוכית בצד העליון..נהיה לי מוגלה ולקח לזה הרבה זמן להגליד. ... ב\בד"כ אני לא מיחסת לדברים האלה ותר מדי חשיבות, אבל.. אני מרגישה ש"משהו קורה לי" מבפנים..אני הולכת לישון נורה מאוחר בזמן האחרון- סימן מובהק אצלי שאני/ התת - מודע שלי עובד "שעות נוספות". ואני מרגישה שאילו יכולתי להבין על מה, היה לי אפשרות לעזור לו/ לי גם במודע.. ... אני מרגישה שזה בא מכל מיני כיוונים ..ואני לא מצליחה למקד את זה.ושזה סה"כ בספו של דבר יהיה שורה תחתונה אחד.אני בתוך תהליך,מרגישה כמו ב- RAFTING..זה גואש, עולה יורד, מסחרר...קצת מפחיד, אבל מודעת שזה תהליך שמקדם אותי הלאה.. זהו..זה יצא גם כמעט תגובה לשירשור שלך למעטה, של התהליכים שלנו.. סימון

מה זה טיפול ב"מוח אחד"?

אגב, את עובדת עם הילר/ית כלשהו/י, או מטפל/ת אחר/ת? או שאת כל העבודה העצמית את עושה לבד?

mimeli

New member
אז ככה:

הנה לך קישור עם הסבר קצר על "מוח אחד". לנו יש בישוב 2 מטפלות בשיטה הזאת ובשעת הצורך אני מבקשת טיפול מאחת מהן. לגבי העבודה עצמית..אני השתתפתי בקורס למודעות עצמית, בו הקנינו שיטות ודרכי עבודה לעבודה עצמית, דרך תרגילים, מדיטציה וכאלה..הקורס שילב גם דברים ממקורותינו כמו הרמב"ם, רבי נחמן מברסלב והרב קוק.. מה שנקרא :מודעות ע"פ היהדות". עד שהמדריכה שלנו ילדה לפני כ- 4 חודשים, נפגשנו באפן קבוע, פעם בשבוע בערך. אבל מאוד עודדנו לעשות עבודה עצאית, יאנו "שעורי בית", ע"מ שנהיה עצמיות ונוכל להתקדם לבד. עכשיו אני בעיקר עובדת עם עצמי לבד..ובעזרת החברות שלי(שעברו גם את אותו קורס) ואחותי...וכמו שאמרתי- כשאני מרגישה צורך, אני הולכת לקבל טיפול במוח אחד.. סימון

תודה על ההסבר ../images/Emo39.gif

אני נכנסת עכשיו גם לקישור שרשמת

sovlanit

New member
תשובות לכך ניתן למצוא בספר

"גופנפש" - ויש גם אתר בשם זה באינטרנט. סליחה ששכחתי מי המחבר. ידוע לי שמוכרים אותו ב"סטימצקי" -המון בריאות וכל טוב.

למעלה