שאלה לי....

moonlight

New member
שאלה לי....

היום נערך כנס בבית "חיים אחרים" בתל אביב כשמטרתו: להכשיר את המטפלים ברפואה משלימה,לטיפול רגיש ומקצועי עם נפגעות התעללות מינית. ואני תוהה, אם מישהו מהמטפלים כאן היה נוכח בכנס, ואת השגותיו. אפשר?

moonlight

New member
אני מבינה

לפי "התגובות הנלהבות" שאף אחד לא טרח להגיע לכנס הכל כך חשוב. אגב, הייתי שם. כן, גמני מטפלת ברפואה משלימה. מאד חבל!

אדומה2

New member
Moonlight ותגובה

חבל לי לקרוא שהיה כנס כזה מבלי שידעתי על כך, כי אני הייתי מגיעה, בעיקר לאור ההתעניינות שלי בנושא ורצוני לטפל בנפגעי טראומה מינית. חבל לי גם להרגיש את הטון של דברייך, כאילו בפורום אין אנשים שאכפת להם מהנושא. יש. ואני בטוחה שלא רק אני, ולא רק את. איפה היו פרסומים לדבר? רק בעיתון חיים אחרים? כי אני למשל לא מנויה לעיתון הזה, אז השאלה היא איך אנשים שאינם מנויים אליו יכולים לדעת על דברים שחשובים לא רק למנויים אלא לקהל המטפלים. חוצמזה, יש לי תחושה שאנחנו מכירות מפורומים אחרים בוואלה או נענע... את יכולה לספר מה היה? מי דיבר? על איזה שיטות טיפול דיברו?

moonlight

New member
תודה אדומה

אני שמחה שהגבת ובאמת חבל שלא היה לכך פירסום רחב יותר. לא יודעת לאיזה טון דיבור את מתכוונת. אני נפגעת גילוי עריות, מלבד היותי מטפלת ברפואה משלימה, ואולי הרגשת את הצער שלי. באמת שלא יותר מכך. איני כותבת בנענע או בוואלה. לא מצליחה לצרף קובץ של תוכנית הכנס.

moonlight

New member
נסיון

להעביר את הקובץ לכאן אחרי צמצומו, בתקווה שאפשר יהיה לקרוא את האותיות הקטנות.

../images/Emo41.gifכדאי להכנס לקישור שהביאה

Moonlight. יש שם תיאור לא רק של תוכן יום-העיון, אלא גם על התחושות של מי שעברו אותו - מטפלות בעצמן, שהן גם נפגעות תקיפה מינית. לדעתי, חובה לכל מי שמתיימר לטפל, ולא משנה באיזו שיטה.

אור ירח חביבה, לא שאלת האם יש

האם יש ביננו אנשים העובדים עם נשים/גברים שעברו התעללות מינית אלא .... קרוב לודאי שמגיעים לאירוע כזה אנשים המעוניינים להרחיב את תחום העבודה שלהם או סקרנים או אנשים שעברו התעללות וחושבים שממילא יוכלו להיעזר במידע. עם כל הכבוד לחיים אחרים ולמקום שהם פתחו, זה שהם מודיעים על אירוע מסויים לא הופך אותו למשהו שלא ניתן לחיות בלעדיו. נשמח כמובן לקרוא את רשמיך. שבת שלום

moonlight

New member
נכון. לא שאלתי.....

ובכל זאת אני רוצה להעביר לכאן לינק לאתר חשוב שאולי יואיל למי שמטפל או מתעתד לטפל בנפגעי תקיפה מינית.

דווקא הייתי!

היה מעניין בעיקר החלק הראשון של היום. דווקא החלק ההיתנסותי בשבילי היה פחות עוצמתי- הבקורת וחוסר קבלת האחר שחשתי מבאי-הכנס (יותר באות) קלקלו את ההיתנסות. אבל הנה אני מבקר את הבקורת. אז זהו שתקתי.

moonlight

New member
../images/Emo13.gif

כן. החלק הראשון היה בהחלט יותר מעניין. לי, מן הסתם, היה מאד לא קל לשמוע (שוב) על כל אותם סימפטומים קשים המאפיינים נפגעי תקיפה מינית, שגרמו לי לטריגרים לא קלים, אך ברור כי המידע היה מאד חיוני בהבנת המטופלים. מסכימה איתך שהחלק ההתנסותי היה לוקה בחסר, ומזמינה אותך לקרוא רשמים שלנו מהכנס, בפורום נפגעי גילוי עריות. http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=967271202 מההודעה של נורית:מחשבות על כנס שהייתי בו.....

למעלה