שאלה לי-

שאלה לי-

בתור סטודנטית חדשה- יחסית... כשמרצה מוציאי אותך משיעור... זה כזההההההההה גרוע???????? נמאס לי!!! כב 12 שנים אני לומדת.. זאת השנה ה-י``ג שלי.. כמה אפשר!?!?!?!?!?!?!?!?!??! לא נותנים לי טיפת חופש!! אז דיברתי קצת.. (או קצת הרבה..) בשקט!! ואז התעסקתי בפלא`.. ביג דיל!! ואז הוצאתי אוכל.. נו אז מה?!?!?!!?!? רעבה אני!!! ואז נפל לי הקלסר ועשה מלאאאאאאאאאאאאא רעש.. (לא באשמתי!) נו אז מה, עד כדי כך גרועה?!!?!?!??...........

מיקי*

New member
הוא העיר לך בכל אחד מהשלבים ?

ואז הקטע של הקלסר היה הגמל ששבר את גב הקש? או שסתם הוא החליט להוציא אותך ללא כל התראה מוקדמת??

הוא-

שם בי את המבט הזה.. של- ``!!!!!?!?!?!?!!!!!!!`` (אם הצלחת להבין :)) ) אבל לא קישרתי...... (תמיד יש לו עינים מפחידות.. אז עכשיו הם גם הסתכלו עלי :))))) )

מיקי*

New member
עיני עגל שחתכו לו ת`לשון?!

ובטח יש לו גם משקפיים (כל עדשה תחתית של בקבוק עראק). מה שמגדיל את גודל העיניים לגודל של ערך מוחלט . . .

חחחחח..עזוב משקפיים

אתה מכיר את הציור של.. אממממ ... ואן גוך.. הציור של עצמו בלי אוזן? (כמה עצוב...) אז זה זה!!! בדיוק כך!!! (רק עם תוספת של איזה אוזן מקומטת חחחח... והשיר- אני ג`ינג`י!!! אני ג`ינג`י!!! אז זהו... תדמיין: אתה הולך ברחוב... רואה.. ואן גוך!!! עם אוזן!!! ג`ינג`י!!!!!! (ותוספת של עוד איזה שלוש שערות לבנות-על האףףף!@@@!@!! לך תבין :)))) ) אז זהו!! זה זה!!! זה הוא... המלצה: תפוס ת`רגלים וברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח הוא עוד יתפוס אותך.. ואתה אבוד :)))..

התמ-ים

New member
מרצה חוצפן, אבל כנראה היתה לו סיבה

הבעיה היא לא אצלך, אלא אצלו ... והסיבה לכך היא קינאה, וכנראה גם חוסר ביטחון עצמי. הסכיתי ושימעי כנראה שגם לאותו מרצה היה משעמם באמצע אותו שיעור, ואז הוא ראה את האור בקצה ההרצאה: סו``ס מישהי שמדברת, אבל לא איתו (פקק, זה בגללך, היא רוצה בפרטי ואתה בכללי כל הזמן) היא מוציאה אוכל מהתיק, אבל לא נותנת לו ביס. מתעסקת עם הפלאפון (בפרטי) אבל לא מגיבה להודעות שלו (בכללי). ואז הקש ששבר את גב המרצה: נפילת הקלסר על הריצפה. זה לא הרעש הפריע לו, אלה הזילזול במקצוע שהוא מלמד. וכאן היתה הטעות שלך, היית צריכה להסביר לו שהקלסר בכלל שייך למקצוע אחר, ולא שלו !! אז אולי הוא לא היה זורק אותך ... זאת היתה אי הבנה מצערת. ככה זה, תשאלי את המרצה או האופ בכל שיעור או צ`אט, כשהוא חסר ביטחון עצמי - הוא זורק. אוטומטית. בלי לחשוב. המלצה לעתיד (הסימסטר עוד ארוך, ואורך הלימודים כאורך הגלות): בפעם הבאה, תשתפי אותו יותר בפעילותייך, תתמסרי איתו עם הקליפות של מה שאת אוכלת. תתייעצי איתו בקשר לצילצולים של הפלאפון. תשאלי אותו על תרגום למילים שאת לא מבינה בהודעות שקיבלת בפלאפון (נחון שאת יודעת את התרגום, אבל זה יחזק לו את הביטחון העצמי, שיש מי שזקוק לו). אני מקווה שעזרתי ... הילד

מיקי*

New member
אבל! וזה אבל גדול!!!

אפ`פעם אבל אף פעם אל תתני לו לראות שאת בעצם לא אוהבת את המקצוע שלו והיית מעדיפה להיות במקום אחר... אל תשכחי ש... גם הוא היה מת להיות שם . . .

zipihersko

New member
בלשית מתוקה

ברור שמותר לך, מה זה פה, זה מדינה דמוקרטית לא??? מה הקשר??? לא יודעת..... סתאאםם מתוקה אז מה אם אכלת, אז מה אם עשית קצת רעש, אז מה אם שיחקת בפלאפון, אני עושה את כל זה גם ככה, והמורה לא אומר כלום, זאת אומרת לא מזיז לו בכלל.... חחחח אבל אני לא באונרסיטה קצת שונה... תראי נשמה, צריך קצת להתחשב בהם, לא יהיה נעים לך אם תהי מרצה וכולם ישחקו לך בפלאפון, או יאכלו לך מול הענייים, או יעשו רעש עם הקלסר... תראי, לא שמזיז לנו, אבל צריך מעט לכבד אותם ,בכל זאת הם אנשים בדיוק כמותינו, לא??? אולי אני טועה?... מה דעתך? לימונית

למעלה