שאלה לי

שאלה לי

יש לי אפשרות לעבוד בבטחון של אל על בשנה הבאה ולא זו בלבד, אני יכולה גם לבחור את המדינה בה אעבוד האם למישהו יש המלצות? האם יש בפורום ע' קב"טים שיכולים להמליץ?

בואי לאמסטרדם.

פה ישנו את שמך ל "אוֹלִיבּוֹל" (סופגניה הולנדית), וסתם תבלי את ימייך בשדה"ת המתקדם באירופה, אם לא בעולם....

Sparker

New member
וגם יש שם קזינו!! ../images/Emo3.gif

בוקר טוב!!

בואי ללונדון

יש קהילה לא מבוטלת של ישראלים (אם זה מה שאת מחפשת), האנגלים נחשבים לעם די מנומס, ולא תהיה לך בעיה עם השפה. חוצמזה גם בהיתרו יש קזינו.

אני?קזינו?../images/Emo12.gif

בכלל רציתי לנסוע לפרנקפורט או מינכן אבל אחרי כל סיפורי הזוועה על השפה בוא נגיד שהיו לי i had second thoughts

Sparker

New member
ואם את כבר בעניינים...

תבררי לי 'וקשה אם הם צריכים מישהו במלגה...
למרות שהעדר הישראלי לפתע פתאום נטש את דרום ספרד ועבר כולו לברצלונה... נו טוב...

moonshaa

New member
פרנקפורט?!

אני חושבת שאת עושה נכון בקשר לחשוב על זה שנית. אני אישית לא התרשמתי מפרקפורט, לא התרשמתי מהשפה וגם מהמקום איך שהוא נראה. אני בדעה של תומר, אין ספק שלונדון מעניינת יותר. זה שאת יודעת את השפה זה יתרון מעולה. לחיות בארץ בשפה שאינך דוברת או אינך מבינה זה קשה. (לי בכל מקרה היה קשה) שיהיה לך בהצלחה עם החלטה.

Bambi Prague

New member
מה השאלה?? בטח שפראג

סיבות יש מליון.... ואני אפרט רק 5 1. היפה בערי העולם ללא עוררין. 2. שד"ת עם פעילות סימפטית ולא עמוס מידי. 3. עלות מחיה זולה - יחסית לאירופה. (אם הדברים לא השתנו באל על מהימים שבהם אני הייתי מקורב למערכת, אז התשלום בהחלט מאפשר חיים ברמה סבירה ויותר בפראג. 4. השלג שלנו יפה יותר... 5. גולאש. בהצלחה במבי....

little wave

New member
אפשר לקבל הסבר? גם על...

החלפת השם (מדוע?) וגם מה יותר טעים עם אוכמניות בפנים?

למעלה