שאלה לי.

ה מ ש י ח

New member
שאלה לי.

בוקר טוב!! כן כן, המשיח הגיעה.. האמת היא פה כבר 17 שנה רק שאף אחד לא שם לב עדיין. טוב, אז ככה; אם אני בתחילתו של גרעין נח"ל, יש מצב שאני עושה עתודה אבל ממשיכה לחיות עם הבני גרעין שלי בעוד הם ממשיכים לגדוד 50, קרקל וכו´ אחרי השנת שירות? יש בכלל מצב שאני עושה שנת שירות??? תודה. המשיח.

arifell

New member
ממש ממש לא

קודם כל, אם את בנח"ל בגרעין, יש סיכוי לא רע שגם ככה יפצלו אותכם בפרק הצבאי, אין מצב שאת עושה שנת שירות (אלא אם כן יש אפשרות לעשות שנת שירות, ואז לצאת באחוזים לעתודה, מה שלא נראה לי סביר) אם את בעתודה, את לומדת, לא יהיה לך זמן לבקר את הגרעין, אפילו אם הם די קרובים אלייך (זה קרה לי, אני בטכניון, וגם הגרעין שכמעט הצטרפתי אליו היה פה באיזור, ולא ראיתי אותם עד שהם התחילו עם הפרק הצבאי, וגם זה כי ראיתי אותם בפעילויות של התנועה...).

ה מ ש י ח

New member
אתה רציני???

שניה, הגרעין שלי עדיין לא רשמי של הנח"ל כי רק עכשיו התחלנו עם זה. מן הסתם יפצלו אותנו בפרק הצבאי.. כמה לגדוד 50, כמה לקרקל וכו´.. באיזה גרעין היית אמור להיות? מן הסתם משהו שישב בקריית אליעזר.. (גם אני חיפאית) רגע, פשוט לגור עם הגרעין.. לא לצאת לפעילות של התנועה ממש ובמקום זה ללמוד.. לא נשמע הגיוני?

למעלה