~ שאלה לי ~

starflyer

New member
~ שאלה לי ~

הייתי אתמול בקניון רמת אביב וראיתי איזה דוכן עם כל מיני כרזות בסגנון ממש יפה! (מן סגנון עיצוב ישן)- היה כתוב שם משהו כמו "פרי ניו יורק ת"א" אז אולי מישהו פה היה שם..? רציתי לדעת עוד על הסגנון המיוחד ועל והדוכן הזה! תודה~!

In Limbo

New member
The Perry Art Gallery -NY

כמעט כל הכרזות האלה (פוסטרים ופרסומות ישנות משנות ה-30,ה-60 ואפילו מהמאה שעברה מגיעים מחנות בת"א בנווה צדק בשם The Perry Art Gallery NY, שהיא כמובן סניף של החנות המקורית בניו-יורק. יש שם פוסטרים מדהימים של חברות כמו מישלין, הפנר, קודאק, אומגה, פיליפס וכו´. שווה להיכנס לאתר רק בשביל להסתכל על כל הפוסטרים האלה, ועוד יותר שווה ללכת לחנות, יש שם פוסטרים בגדלים של קירות ואפילו תמונות קטנות. (גם לא כל כך יקר דר"א...מנסיון). רעות.

starflyer

New member
תודה

אני ממש אוהב את הסגנון הזה...זהו סגנון מיוחד עם איזה שם..? או שזה פשוט כרזות ופרסומות ישנות וזה מה שעוה אותם מיוחד ?? הייתי רוצה לדעת על זה עוד..יש אנשים שאוספים את זה? תודה

In Limbo

New member
../images/Emo98.gif מצטערת על האיחור

אני רוב השבוע בצבא.. זה הסגנון שהיה באותן שנים, זה לא כרזות מזויפות... כמו שאמרת, מה שעושה אותן מיוחד זה עצם העובדה שהן ישנות ושונות מהפרסומות של היום. אני בטוחה שכמו כל דבר, גם את זה יש אנשים שאוספים
רעות.

starflyer

New member
ושוב תודה

יש לעיצוב הזה שם מיוחד? כי נראה לי שיש דברים אחרים חוץ מפרסומות עם עיצוב כזה?

למעלה