שאלה לי

גילה120

New member
שאלה לי

איך אתם מסתדרות עם עוגיות שוקולד שאתם מכינות? הכוונה שהם רכות והשוקלד לא ממש חוזר למצב יבש ורוצה לשים במקרר.איך אפשר להניח אותם זה ימעך להם את הצורה.חבל לא?
 
אנסה לעזור לך

למרות שאני גבר והפניה שלך לנשים,,,,,,,,,,,,,,

נסי לסדר אותם בקופסה בעמידה או באלכסון , כמו רעפים
ככה הלחץ פחות וסיכויי ההידבקות נמוכים יותר

ואם גם אחרי קרור מלא ומוחלט עדיין השוקולד לח אז אולי לא אפית מספיק זמן.......


שבת שלום מהנה וטעימה
 

גילה120

New member
תודה אבל נראה לי שכבר הם נהרסו קצת

הכנתי כמות מהם ושמתי בקופסא אחד על השני עבר שוקולד על הנייר מאחד לאחד ונמעכו קצת.אני ישתמש בעצות שלכם לפעם הבאה.
 
לא לזרוק !!!!!!

מה שתצליחי תאכלו ותהנו

מהשאר את יכולה להכין אחלה כדורי שוקולד

או בסיס פריך לעוגה\פאי
 

revavonet

New member


 
למעלה