שאלה לי...

בת אלף6

New member
שאלה לי...

לאדונים שבין צופינו...
מה זה עושה לאגו שלכם כשאתם במצב של שליטה...
וכמה זה שונה או דומה לחיים האמיתיים??

אגב..גם מלכות <יש כאן כאלו?>מוזמנות להשיב...

מוניאמר

New member
מספר התשובות יהיה כמספר האדונים...

אנסה לענות:
לאגו שלי זה לא עושה כלום. אני והאגו שלי התחברנו לפני הרבה שנים ואין לו דרישות מעבר למה שלי יש...

אבל, לנפש שלי זה עושה המון! זה כמו שיש לי חצי נפש ואני זוכה להתחבר לחצי נפש שהיתה חסרה לי.

לי ההרגשה היא משהו ממה שהפסוק אומר: עַל כֵּן יַעֲזָב אִישׁ אֶת אָבִיו וְאֶת אִמּוֹ. וְדָבַק בְּשפחתּוֹ וְהָיוּ לְבָשָׂר אֶחָד ... (מעובד מספר בראשית פרק ב', פסוק כ"ד)

זה מה שיצא לי בספונטני כתשובה...

Dan_Kap_

Active member
העפת פעם עפיפון?

אם כן, אז את יודעת מהי התחושה שלי בסשן ואחריו...

בת אלף6

New member
העפיפון האחרון שהעפתי

תקוע לו עד היום ביןענפיו של עץ אחד גבוה...
לא הצלחתי להוריד אותו וממש הבעסתי...
אבל עד לרגע שהוא נתקע...מאוד נהנתי...:)

A לוןA

New member
הסבר

אפטרקייר (after care) הוא מושג המתאר את הטיפול וה"הנחתה" שמתבצעים בסיום סשן. לאחר סשן (במהלכו יתכן והנשלט אף הגיע לסאב ספייס) צריך להנחית את הנשלט. אחרי הכל, גם הנשלט הכי מתמסר צריך לתפקד כרגיל דקה אחרי שהוא יוצא מהדלת, לא?
במהלך סשן נשלט יכול לעבור סערות רגשיות מנטליות וגופניות, ומטרת האפטרקייר היא לאפשר לו "לחזור" לסוג של שליטה עצמית, שנמסרה לשולט במהלך הסשן.
אפטרקייר שונה כמובן מאחד לאחר. יש כאלו שזה יכלול אצלם דיבור, או חיבוק, או נגיעה או ליטוף או כל דבר אחר שיספר לנשלט "מקום בטוח" לנחות בו.

אישית, כשולט, זה משהו שגם דרוש לי כדי לצאת מהסשן, אז העניין הוא הדדי.

ואם היית עושה כזה לעפיפון...

בת אלף6

New member
זה נשמע

כמו מחווה אצילית ועדינה...שלגמרי מנוגדת
לכל מה שקדם לה בסשן...וזה יפה בעניי:)

sapirac

New member
זה מרגיש כמו זריקת אנדרנלין ..

להיות בהיי אבל בשליטה על הנעשה .
ביום יום אין את ההרגשה הזו . במפגש עם נשלטת ...
אני מרגיש כמו נחיתה על הירח :)

JamesNox

New member
אני לא עושה את זה הרבה

אבל כשכן, אני בעיקר מרגיש שלם ונקי מאד. אני אדם שרוט ומתוסבך מספיק בשביל מוסד פסיכיאטרי שלם, אבל מול הנערון אני מרגיש כאילו שאני מפנה רק את הצד השלם והלא מצולק שלי. ההתמסרות שלו, הכמיהה שלו אלי, הנכונות והלהיטות שלו, כולן גורמות להתנהלות שלי מולו להיות טבעית מאד וזורמת. כמו ההבדל בין לנסות להתקדם בשדה קוצים לבין לרוץ על משטח אספלט. בעלי ואדוני אומר שאני בכלל דום מטבעי.

למעלה