שאלה לי-

שאלה לי-

בשעה טובה הסדרות חוזרות (המפץ הגדול, גלי ועוד רבות וטובות אחרות), בארה"ב , האם בyes מתכוונים לעלות את העונות החדשות למשל של גלי מיד או שנצטרך לחכות ? אגב, מה קורה עם דוקטור הו? תודה לעונים!

Don Nirtin

New member
הדוקטור יחכה בשקט.../images/Emo267.gif

גלי 3 תעלה (אם אני לא טועה) 3 ימים אחרי ארה"ב. לגבי השאר- למשל העונה ה9 של 2 גברים וחצי תעלה בסמוך לארה"ב (וטוב שכך. אני חייב אשטון קוצ'ר על המסך שלי). גם עונה 7 של המפענחת (ואחרונה!). עם המפץ הגדול נראה לי שתחכי עוד קצת. הם מעלים סימפסון, פיצ'ורמה, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר בסופי שבוע. נראה לי שזו התשובה הכי לא ממוקדת בעולם אבל זה מה שאני זוכר.

תודה רבה על התשובה../images/Emo13.gif

רק מה חבל שדוקטור הו לא שם.. נאלץ לחכות אני מניחה. שוב תודה!

is00

New member
../images/Emo207.gif שאלה לגבי The Voice.

פרוייקט גלי סוף סוף הסתיימה ושבוע הבא מתחילה העונה הראשונה של "הקול" ושאלתי היא כדלקמן... נאמר בקדימונים שהתוכנית גם עולה ב- VOD... האם ל- VOD הם מעלים את כל העונה או כל שבוע, עם כל תוכנית נוספת שתשודר בערוץ היעד, הפרק עולה גם ל- VOD ו...יהיה צורך לחכות 3 חודשים כדי שנוכל לצפות בגמר?

assafTV

New member
התכנית תעלה כ-catch up ל-VOD

כלומר הפרקים יהיו זמינים X ימים (לא זוכר כרגע את הזמן המדויק, לפחות שבוע) לאחר השידור ביס דרמה

is00

New member
שאלה לגבי אורך הפרקים.

האם הולכים להצמד לאורך הפרקים של התוכנית כפי שהם שודרו במקור או שמא כל פרק הולך להיות בערך 45 דקות, בלי יוצא מהכלל? פשוט אחד הדברים שזכורים לי הם שחלק מהפרקים היו בני שעה וחצי(האודישנים והתוכניות החיות) וחלק היו רק 45 דק'(שלבי הדו-קרב ותוכניות התוצאות של התוכניות החיות), ותהיתי איך "יס" מתכננים לשדר את זה...

X יו יו S

New member
כמו איידול

גם באיידול יש פרקים כפולים ומשדרים כל פרק כמו שם איידול ראית ביס? או בנט?

is00

New member
הייתי רוצה להאמין, אבל לא נראה לי.

לפי לוח המשדרים השבוע... השבוע יש שני פרקים של 45 דקות, למרות ש-2 הפרקים הראשונים של התוכנית היו פרקים של שעתיים, כל אחד. ולגבי איידול 10... ראיתי ב"יס", אם הייתי מול הטלוויזיה.

X יו יו S

New member
אה אופס

צודק באמת נזכרתי שאין לי מושג כמה זמן פרקים של אודישנים באיידול

למעלה