שאלה לי

התרנגול

New member
תלוי מי....

עברי וכנסיית השכל באמת מעצבנים, אבל ארקדי ויהודית ממש טובים! וכמובןן אביב, ארצי, פוליקר, אינשטיין, יזהר אשדות וכו´ ואכמ"ל.

nogit.

New member
אביב? לא יודעת...

מזכיר לי את הימים האפלים של גיל ההתבגרות ... ארצי? קיטשי לי מדיי, פוליקר? אולי את ההופעה בקיסריה (מה שבטוח לא 2 האחרונים) ויזהר אשדות לא ממש עושה לי את זה:)) חוץ מזה (בדיוק אמרתי את זה לחברה שלי אתמול) שר´ נחמן אומר שניגון נובע ממשהו עליון, ניגון "טוב", משמח, מקרב להקב"ה, הוא ניגון מה"כוח הטוב" (לא זוכרת את השם...) וניגון מעציב ומדכא, הוא ניגון מהסיטרא אחרא... אני ממש רואה את זה , איך שירים שהם מהקדושה באמת מצליחים להעלות אותך ולשמח אותך, ולאפשר לך להתפלל יותר בכוונה, ולדבר אל ה´ יותר בכוונה... (אפילו "מה אביא" של אהוד... שיר ענקקקקקקקקקקק) אז זהו:)) גיליתם:)) כל השורשים הנחנחים שלי:)) :)

אני ומוזיקה עברית..

אף פעם לא היינו חברים טובים.. אפילו ב"תקופה הקודמת שלי" לא אהבתי את זה.. אני מודה ומתוודה שלועזי היה כבר יותר התחום שלי.. אבל עכשיו כשאני מסתכלת על זה..אין מה להשוות..מוזיקה יהודית עושה לך משהו שונה בלב..זה לא רק "שיר יפה" זה עושה לך משהו שמח כזה בלב ששום דבר אחר לא עושה.. או שזה רק אני מוזרה כזאת? טוב יכל להיות..
אבל אני מסכימה שלאהוד בנאי יש שירים טובים..בכל מקרה הוא עכשיו "אחד משלנו" ב"ה..

אנשים

מה קרה לכם זה המוסיקה שאתה שומעים?.... לא חסרים היום שירים שבקדושה לשמוע......היום כבר לכל שיר חילוני יש זמר דתי שהחזיר את השיר בתשובה:)) גם אני לפני שחזרתי אף פעם לא אהבתי לשמוע עיברי... אבל שירים עם תוכן ונשמה- שירי הודיה לבורא, זה כבר משהו אחר, השיר יכול להעלות אותך למעלה למעלה למדרגות אחרות.......... אצלי לפחות זה ככה, המנגינות והמילים משפיעות עליי הרבה, ואפילו מתחזקת מהם

נכון אין מה להגיד..... טוב יש :))

באמת נשאר רק לחזק את מה שאמרתן שבין מוזיקה של קדושה לבין שירים סתם, אין מה להשוות. אבל עם כל הכבוד אין כ"כ הרבה זמרים\להקות של קדושה, ומה יכול לעשות אדם שכל חייו זה: מממממוווווווווווזזזזזזזזיייייייייקקקקקקקהההה. סליחה אם זה נשמע לך מוגזם אבל אני כמעט כל היום שומע מוזיקה, פעם אפילו הייתי לוקח דיסקמן כשהייתי הולך לסופר ולכל מקום אחר {פעם ל-00 לקחתי מינידיסק}, בשלב מסוים הגעתי למסקנה שאין לי כסף לבטריות והפסקתי
מה שחשוב זה לעשות השתדלות .................ב...ע.."..ה.......י...ת..ב..ר...ך.........

יוו איזה מתוקים הילדים...

ורק לידע כללי בהילוך איטי: זמרים לא חסר ב"ה. ואנחנו די דומים, גם אני חיה את המוסיקה.... אז אני מבינה אותך.... אבל גם שם אני בטוחה שתמצא את עצמך:)) כי לא חסר זמרים טובים

אהה ואני חשבתי שאין

דתיים\יות שחולים מוזיקה כמוני והיום גיליתי 2 ב"ה איזו שמחה, בצם זה בעסה כי היה כיף להיות שונה. סתם אני באמת שמייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוו באמת עבר עלי יום מוזר

אופס הגזמתי קצת עם החחחחח

• אהה ואני חשבתי שאיןו דתיים\יות שחולים מוזיקה כמוני והיום גיליתי 2 ב"ה איזו שמחה, בצם זה בעסה כי היה כיף להיות שונה.

nogit.

New member
:)) זה דווקא מעניין

לשאול מה הוביל למה? או שמא זה ממש משל הביצה והתרנגולת מוזיקה
ברסלב או הפוך? ברסלב
מוזיקה? כלומר, המשיכה לברסלב נובעת מהנקודה של המוזיקה? או שהמשיכה למוזיקה נובעת מהקרבה לברסלב? אני מובנת בכלל? (יותר מדיי שעות באינטערנעט ביום:))

שאלה קצת מאוד הרבה מוזרה..לא?!

אני חושב ש"משל הביצה והתרנגולת מוזיקהברסלב או הפוך? ברסלב מוזיקה?" זאת התשובה. אהבתי ת´שאלה נקודת מחשבה מעניינת. מזדהה לגבי המשפט:"יותר מדיי שעות באינטערנעט ביום:)) " כנראה שהבנתי ב"ה

למעלה