שאלה לי

angel in red

New member
שאלה לי

אפה ניתן להשיג את השירים שמושמעים ברדיו ברסלב אם בכלל .... אודה על העזרה וסליחה על ההתפרצות!

בכל מקום

בכל חנות של דיסקים אני חושבת שגם בחנות של ברסלב בשינקין יש קלטות ודיסקים, אם אני לא טועה

grinberg

New member
הייתי שם לפני שבועיים בערך

אכן יש שם הרבה מאד דיסקים. אבל תגיד באיזה אזור אתה נמצא ונשתדל לעזור לך למצוא. <מי שלא היה באומן, עדיין לא טעם קדושת ארץ ישראל
>

nogit.

New member
באמת רציתי לשאול

אם יש בגל-פז את הדיסקים של משה לוי? או שההפצה הבלעדית נתונה לליאור ממים עמוקים?:)) (האיש מדהים!!:))

נוגית-

בקשר למשה לוי- כבר מלא זמן שאני רוצה לדעת מי זה כי ברדיו ברסלב כל הזמן לפני שמשמיעים שיר שלו הם כולם מתלהבים ואומרים שעוד מעט יצא לו דיסק חדש אז באמת רציתי לשמוע מי הוא..זאת אומרת שמעתי כמה שירים שלו והם באמת יפים אבל לא ידעתי שכבר יצא לו דיסק.. יופי עוד משהו להוסיף לרשימה של- "אני חייבת לקנות" אבל השבוע בע"ה אני נוסעת לבני ברק...אז אולי אני אתן הצצה בגל פז ואבדוק בשבילך.. ביי!

nogit.

New member
רגע מתוקה:))

זו בדיוק השאלה, אם יצא לו דיסק כבר או לא:)) את סיני בטח כבר יש לך וגם את שיבי, אם אין לך, אלו באמת דיסקים חובה:))

את סיני בטח שיש..

טוב המת לאחותי יש...אבל זה עדיין נקרא שיש..כל יום לפני שאני מתפללת מנחה אני חייבת לשמוע לפחות את דרשתי קרבתך ובשמחה גדולה...רק ככה אני יכולה להתפלל..
אבל מי זה שיבי?? לא יכל להיות שפיספסתי מישהו..איך זה קרה ?
יש לו שירים מוכרים? כי יכל להיות שאני מכירה שירים ולא את הזמר.. ובקשר למשה לוי- אופס טעות שלי כנראה שביליתי פה מול המחשב יותר מדי זמן ואני כבר לא קוראת טוב..חשבתי ששאלת אם אפשר למצוא את הדיסק..אבל בכל מקרה אני אנסה בלי נדר לברר.. והה רשימה של דיסקים שהם חובה לפחות לדעתי- עדי רן סיני תור גבריאל חסון רונן חזיזה יוסף קרדונר המדרגות יצחק שדהו (שלי עדיין אין אבל בדרך..) ובטח שכחתי מישהו..אבל לא נורא זה נראה לי מספיק.. בכל מקרה..שיהיה לכם יום שמח!

nogit.

New member
שיבי קלר:)

מ-ד-ה-י-ם את בטח מכירה:)) "אין עוד מלבדו" ו"תכלת דומה לים..." ו"נחנו רוצים כבר לשמוע את קולך, לשמוע את קולך ולראות את אורך... למענך אלוקינו תביא גאולה, למענך אלוקינו תביא ישועה..." מכירה?

טוב..עכשיו גיליתי את הבעיה..

תמיד חשבתי שקוראים לו שימי קלר.. אבל עזבו אני גם לא רואה טוב גם לא שומעת טוב..אני מרגישה כבר זקנה..
האמת אני מכירה רק את אין עוש מלבדו..ואולי אני מכירה עוד..אבל האמת כרגע אני תקועה עם איזה שיר של המדרגות במוח אז אני לא מצליחה לחשוב ולהיזכר בשירים אחרים..זה יעבור לי אני מקווה..

התרנגול

New member
היה לי את סיני

והוא נעלם איפשהו בין הבלאגן בחדר
חיפשתי אותו, קראתי לו, והוא לא בא...
מה עושים?

nogit.

New member
רגע:)

יש ביניכם איזה קשר משפחתי לא? כל הקרקורים והכל, או שזה מקרי?

ברוכה הבאה לפורום!

ולא צריך לבקש סליחה על ההתפרצות..את מוזמנת גם להישאר! בקשר לשירים של רדיו ברסלב שהם דרך אגב גם אחלה שירים..
כמו שמיכל אמרה יש בברסלב בשיינקין ויש גם הוצאת גל פז בבני ברק ויש גם בחנויות של דברי קודש..טוב לפחות אצלינו יש..זה תלוי איפה את גרה.. בכל מקרה בהצלחה! אהה..ואם כבר מדברים על מוזיקה שאלה לי אליכם- אני מקווה מאוד שאתם מכירים את השירים של רונן חזיזה אם לא אז קדימה לחנות..
אבא שלי אמר לי שיצא לו שיר חדש...ועוד לא יצא לי לשמוע אותו אז טעיתי אם זה נכון או שאבי היקר עשה טעות? :) בכל מקרה אני אשמח לתשובה.. "הוי עז כנמר וקל כנשר רץ כצבי וגיבור כארי לעשות רצון אביך שבשמיים הוא היה אומר עז פנים לגיהנום ובוש פנים לגן עדן יהי רצון מלפניך ה´ אלוקינו ואלוקי אבותינו שיבנה בית המקדש במהרה בימינו ותזכינו לעובדך בלבב שלם..." -גבריאל חסון- בלבב שלם. שיר מקסיםםם!

התרנגול

New member
אני, אני!

אני למשל לא שומע גם חסידי!! אני מעדיף עברי (אופס... זה לא בסדר??) מה איתך??

האמת..

אני לא כ"כ אוהבת חסידי..אולי לרקוד איתו אבל לא לשמוע.. אבל זה עניין של טעם.. ותרנגול- אוי לא נורא..שאלת אולי מישהו מהמשפחה לקח בטעות ושכח מזה? או אולי נתת לחבר...? בכל מקרה אפשר תמיד לקנות חדש.. הכל משמיים!

התרנגול

New member
טוב, מהמשפחה בטוח לא...

מה להם ולזה?? אולי באמת נתתי לחבר... למרות שאני לא זוכר את זה... אני צריך לחפש עוד פעם יותר טוב... בינתיים אני שומע רשת ג´, זה גם טוב

nogit.

New member
אני? הייתי שומעת עברי המוןןןןןןןןןן

היום? אני לא מסוגלת לשמוע את עברי לידר, ואת כנסיית השכל ואת ארכדי, ואת יהודית ... הם עושים לי כ"כ עצובבבבבבבבב מה שכן, אהוד בנאי למרות הכל היה ונשאר מלך:)) גם היום אני נהנית לשמוע אותו:))

למעלה