שאלה לי

RolyzCreations

New member
הנה תסריט: הוא ישלח לך צ'ק

את תחשבי שזה צ'ק לגיטימי, תפקידי בבנק (יעלה לך 20$ , אבל הוא בטח יציע לשלם גם על זה כי מה אכפת לו) אחרי חודש חודשיים, שישה, הצ'ק יחזור. הטבעות כבר מזמן אצלו ואת יכולה לחפש ממי לדרוש את הכסף, או את הטבעות. בתסריט אחר הוא גם יימצא איך לעשות שימוש בפרטים שלך (גניבת זהות וכו').

chop007

New member
תודה לכולכן ../images/Emo51.gif

כתבתי לו שאני מכבדת תשלום רק דרך פאיפאל.... צודקת אונר - מי שרוצה לקנות קונה דרך פאיפאל. היה לי חודש מעולה ,תודה לאל, מה אני צריכה להסתבך בגלל מייל כזה...מישהו אחר יקנה את הטבעות!! תודה!! מזל שאתן פה...ניצלתי מהתמימות שבי

fglass

New member
גם אני קיבלתי את אותו המכתב חחחח

בבקשה.....הוא מבקש ממני לענות לו דרך המייל הפרטי ברור שזאת הונאה!!! E-mail me back to [email protected] I saw your item on etsy and am ready to purchase the item with buy it now option.before i proceed. 1.do you still have the item available ?.2.can you tell me the final price of the item.3. can you tell me present condition of the item.4.i can only issue money order or cashier check or personal check for mode of payment and you can verify my payment before you let go of the item.5.i will handle the shipping.6. kindly provide your NAME and ADDRESS with phone number to issue the payment.get back to me. stay bless. All is well. E-mail me back to [email protected]

shefaor

New member
גם אני קיבלתי את אותו מכתב...

ישר דיווחתי לאטסי והם סגרו לו את החשבון

למעלה