שאלה לי

אתי.ו

New member
שאלה לי

האם הייתן רוכשות עבור ילדכן צעצועים וציוד אחר באמצעות האינטרנט? אני פשוט משתעשעת עם רעיון של חנות ורטואלית לאם ולילד. כך, שהתשובות שלכן מאוד חשובות לי ובעלות משקל רב! תודה.

zimes

New member
בעקרון כן, בתכלס - אנחנו לא צרכנים

גדולים כ"כ של ציוד תינוקות.

בעקרון אני חושבת שכן - לראות מה

התחדש בתחום ומה עוד אין לי בבית ואולי צריך. אבל במעשי לא. אני מוצפת בצעצועים מכל המינים וכל הסוגים ואם משהו חסר אז יוצרים ממה שיש בבית. אבל הרעיון מדליק ואל תרדי ממנו גם אם לא רבות מאיתנו יקנו משם.

לאה_מ

New member
כן, בתנאי...

שהמחירים היו מאד אטרקטיביים. שהיה תאור מפורט ומדוייק של המוצרים, כולל תמונות, כמובן (ושיגידו פעם אחת באיזה גודל זה). שעלות המשלוח לא היתה מבטלת את הכדאיות שברכישה דרך האינטרנט.

מצטערת, לא...

אני בכלל שונאת לקנות דרך האינטרנט והדבר היחיד שאני כן קונה זה ספרים (במיוחד אם אני יודעת מה אני מחפשת, אז- מה כבר יכול להיות, ספר זה ספר...) בוודאי שלא את הדברים לילדים, כי חייבים לבדוק, למשש, לוודא שזה נוח, בטיחותי (אפילו לדברים עם תו תקן לפעמים יש באגים), ולהתאים את זה לילד המסויים הזה. אני הייתי מעדיפה שאפילו יתנו לי תקופת נסיון עם כל פריט של ילדים. אפילו להורים שלי אני אומרת לא להביא מתנות, אני מעדיפה שאני אקנה לפי שיקול דעתי ואז יש לי סטוק מוכן מתי שהם מגיעים (ואנחנו כמובן מוכנים לקבל את ההחזר הכספי...
) בקיצור ממש לא. סורי.

כן, אבל...

אני צריכה שיהיה לזה ערך מוסף על פני החנות - למשל הסברים על התאמת גילאים, מידע נוסף על איך זה תורם לתינוק, איזה אופציות כדאי ואיזה לא וכן הלאה... דוגמה קטנה - אני התנפלתי על הצעצועים של TINY LOVE ובדיעבד נראה לי שהם מתוחכמים מידי ויקרים מידי - אם קונים מובייל שלהם כבר לר קונים אחר ואז התינוק תקוע עם אותו מובייל כל התקופה ושי כבר ממש משתעמם ממנו... אז אם באתר כזה אני אמצא הסברים למה כן ולמה לא - זה מאוד יעזור לי עוד דבר חשוב לי זה נושא של בטיחות - עד איזה גיל צריך מגן ראש? מאיזה גיל לעבור לשמפו? וכאלה כמובן שמחיר אטרקטיבי ודמי משלוח נמוכים הם חובה

ענתש

New member
כן, אם המחיר אטרקטיבי.

אני קונה הכל באינטרנט - כשעברנו דירה ריהטנו אותה מהמכרזים של נט-אקשן ואולסייל. אני קונה ספרים באינטרנט (בקבוק), אוכל באינטרנט (10 ביס), מתנות באינטרנט, פרחים באינטרנט (ZER4U) וכל מה שאפשר. חיפשתי רהיטים באינטרנט, רצוי במכרזים, כשריהטתי את החדר של נגה.. לא מצאתי. אני הייתי קונה, גם צעצועים, גם רהיטים, גם עגלות - הכל. בשני תנאים: 1. המוצר קיים בחנויות, אז אני יכולה לראות אותו בעיניים איפה שהוא לפני הקניה (זה נוגע רק למוצרים גדולים, לא לצעצועים). 2. המחיר אטרקטיבי - רצוי מכרז או קניה קבוצתית כי זה תמיד יוצא הכי נמוך.

אתי.ו

New member
../images/Emo23.gif תודה לכולכן , אם כך....

הבנתי שחשוב מאוד המחיר האטרקטיבי ! - מסכימה איתכן ע"כ יילקח בחשבון !!! זאת ועוד, האם במקרה יש משהו שתעדיפו לקנות בחנות וירטואלית ? אני רוצה להתמקד באם ובתינוק, חשבתי על חולצות הנקה .... או צעצועים המוצעים בהתאם לגיל הילד (ייצירת קשר למייל אחד למס´ חודשים) אני מעוניינת לשמוע מכן רעיונות , מה כן הייתן מעוניינות יותר לקנות באינטרנט בכל הקשור לכן ולפיצים ?

ענתש

New member
דווקא אני את הדברים הגדולים יותר

מעדיפה לקנות באינטנט כי זה משתלם - רהיטים לתינוק, חבילות לידה... צעצועים יקרים (TINY LOVE ודומיהם). הדברים הקטנים והזולים לא ממש משנה לי איפה אני קונה... אני מאד אשמח לשיטת המכרזים (תמיד יוצא זול) וחוץ מזה עם ישראל אוהב את זה שזה גם "משחק" וגם זוכים בסוף
ערך מוסף לחנות ? מה לגבי דברים שלא יעשו לך בחנות צעצועים רגילה - אגף של הוספת השם של הילד על כל מיני דברים (אני לא מקורית - עולים בדעתי רק מגבות ובגדים...). רעיון טוב לסווג צעצועים לפי גיל, אבל זה עושים גם ב-TOYS R US... בקיצור - אני הייתי קונה בכל מקרה, כי אני מעדיפה אינטנט על חנות, אז קשה לי להגיב לגבי ה"צרכן הממוצע".

ענתש

New member
אני לא קונה צעצועים ברשת.

התכוונתי שאם היתה חנות אז הייתי קונה...

Yokatan

New member
אני דווקא קניות "יומיומיות"

כאלה שהייתי מעדיפה לעשות בעצמי ולא לשלוח את בעלי. לפעמים אני סומכת יותר על הבחירה שלי בכל הנוגע לחיתולים, הגיינה, בגדים...

אז ככה...

מה שהייתי קונה דרך הרשת הם מוצרים של חברות מוכרות ורציניות, במחירים אטרקטיביים. כלומר - אם המחיר אטרקטיבי, אין לי בעיה לבדוק בחנות את האיכות של המוצר ואז להזמין אותו דרך הרשת. מאוד חשוב לי שאוכל למצוא את היצרן בחנויות על מנת שאוכל לבדוק איכות. בעיקר בגילאים הצעירים האיכות מאוד חשובה כי היא אחד הפקטורים לבטיחות. כמובן שכל הציוד חייב להיות בטיחותי. כל הציוד, משום שנפילה אחת על מוצר לא בטיחותי תגרום לי לא לקנות יותר באתר כזה, וגם להמליץ לחברותי להמנע. מה עוד? אני מייחסת המון חשיבות לשירות, גם לאחר הקניה. כלומר - לדעתי, מכיוון שהקנייה דרך הרשת עדיין בחיתוליה, נראה לי שהשירות יעמיד או יפיל את האתר. צריכה להיות אפשרות להתקשר ולקבל תשובות ענייניות על המוצרים. לדעתי, צריכה להיות גם אפשרות לקנות דרך הטלפון (נגיד, כמו במיתוס - עושים הזמנה ואח"כ מתקשרים ונותנים מספר כ.א. דרך הטלפון). צריכה גם להיות אפשרות להחזרה במקרה של אי שביעות רצון, של פגם או של חוסר התאמה (אם, מלשל, נקנתה מתנה עבור מישהו).

מאוד חשוב המגוון

אם אני נכנסת לאתר עם 10 קטגוריות ובכל אחת 3 מוצרים אני בד"כ מוותרת - האתר נראה לא רציני וקשה לי לאסוף קניה גדולה שתצדיק משלוח. עוד דבר חשוב - כדאי לבנות גם ורסיה בשפות זרות ראשיות - בשביל קרובים מחו"ל ולהציע תלושי שי וכו´.... אני חושבת שכדאי שיהיו שם דברים ייחודיים שקשה למצוא בחנויות - אולי עבודות יד, בטח שהוספת שם (על רהיטים, בגדים, מגבות, כלי אוכל - הכל!). אגב - ממליצה להיכנס לאתר של POTTERY BARN KIDS - יש להם דברים מגניבים וגם רעיונות יפים.

אפרת_ח

New member
אני שונאת את ההגדרה "לאם ולילד"

השובניזם מרגיז אותי, אפילו כשהוא בא מצד נשים כמוך.

אתי.ו

New member
ההגדרה "לאם ולילד"

באה רק מתוך הכוונה הכנה לענות על הצרכים של תינוקות כתינוקות. וכן, לצרכים של אימהות כמו חולצות להנקה - (לא פגשתי עדיין גבר מניק
) גם אני לא הייתי אוהבת את ההגדרה בהקשר אחר. מכל מקום, הרבה תודה לכולכן. אשמח לשמוע עוד רעיונות אם יהיו לכן.

למעלה