שאלה לי

eynat6

New member
שאלה לי

מעלה את המפה שלי לימים אלו ממש ושואלת שאלה לגבי מעבר של 150 מכיוון שבתאי בבית 3 לירח ונוס שלי בבית 10. ירח שליט המפה, ובימים אלה יש אצלי דיבור על התחלת לימודים. האם זה פירוש המעבר? או שמא יש כאן יותר מזה? זה פשוט מעבר זריז, במקרה שמתי לב שהוא שם עכשיו ... הייתי רוצה לדעת מה בדיוק מסמל מעבר כזה.

eynat6

New member
מקפיצה

ותוספת: שבתאי עושה יוד לצמידות ירח ונוס מצד אחד ולמרקורי בדלי מהצד השני..מה טיבו של מעבר כזה? יאיר, אשמח אם אתה בנמצא ...

גליתי10

New member
ראשית פלוטו עובר אצלך על ציר ה mc

הלוך וחזור בשני האחרונות, והוא במגמה בונה קריירה ומסגרות כולל משפחה. לענין הלימודים את צריכה גם לבדוק מעברים בציר של בית 3 ו 9 ו 6, 12 בבית 9 מקבלים את הדיפלומה. המעלות הקריטיות אצלך בכול בית זה מעלת ה mc בכול מזל ומזל, ומעלת המוקד של כול בית כמובן שמעלת ה mc היא 29 בכול מזל, ומעלת מוקדי הבתים היא13 מעלות, ורק כאשר המעברים על המעלות הללו או על מעלות ירח שמש או ב 45 מעלות למוקדים, מופעל הבית. מקווה שלא סיבכתי אותך, מדובר בשיטה שמדייקת ונותת לך תאריך ממוקד לכול מעבר. לדוגמא כאשר שבתאי אצלך עובר על מעלת הירח בבית 10 הוא אומר כך: קושי , והתפשרות עם המציאות, פסימיות, קבלת עול, לחץ להחליט בתוך המסגרות, עבודה זוגיות וכו, התפשרות ומיסוד של הקיים לצורך הרגשה של יציבות ובטחון וכו... פרוט מלא אני יכולה לשלוח לך בפקס. שימי לב שזה קורה כאשר שבתאי גם עובר לך על מעלת השמש של הבית וגם על מעלת ה mc ומעלת מוקד הבית שהיא בעצם נקודת האמצע בין נקודת ה mc של כול בית לנקודת הציר האופק של כול בית. מקווה שהצלחתי להביר ולו במעט.

וההסבר הזה אמור לתת דוגמא מדויקת לשיטה? ../images/Emo12.gif

זה נשמע כמו הדבר הכי מסובך ומורכב ששמעתי בחיי על זוית, ולא הבנתי ממנו דבר וחצי דבר. הנה יש לך מה שביקשת גלית-יכולת לתת דוגמא סופר ספציפית, ומה את עושה איתה? מסבירה מה משפיע על מה, נותנת מוקדים, הפעלת בתים, מעלות קריטיות ועמאיית, אבל תכל'ס בשטח האיפיונים הם בדיוק האפיונים של שבתאי בכל זוית שהוא עושה: קושי, התפשרות עם המציאות,פסימיות, עבודה זוגית וכו וכו..... ונסיים בהסבר מדויק שאת כותבת: 'שימי לב שזה קורה כאשר שבתאי גם עובר לך על מעלת השמש של הבית וגם על מעלת ה mc ומעלת מוקד הבית שהיא בעצם נקודת האמצע בין נקודת ה mc של כול בית לנקודת הציר האופק של כול בית'.ממש הסבר מדויק שמסביר לעינת הכל, ללא ספק.. בקיצ, מלים כמו חול ואין מה לאכו: אם זה ההסבר שחיכינו לו בכיליון עינים כשתגיע דוגמא ספציפית, עדיף באמת לדלג, או שאין לך יכולת להסביר את הדוגמא, שהרי בסופו של דבר האיש מחכה להסבר ספציפי מדויק, ולא להסבר על השיטה שוב ושוב. בינינו, זוית של מתח בין שבתאי לכל הכוכבים ההם שעינת הזכירה בלי שום הסבר של שיטת מיכה יתן הסבר דומה, אם כי יותר מפורט וגם יותר ספציפי בגלל השליטים. היכן ה'תאריך הממוקד לכל מעבר' שהבטחת? מהו? הסבר נמק ופרט, במקום להסביר שזה מה שזה נותן אבל לא לתת את זה...

eynat6

New member
יאיר אולי בגלל ששבתאי שליט 7

המעבר הזה קשור להתחשבות והתפשרות..? אני מרגישה קצת ככה, הרגשתי את זה ממש כששבתאי עשה זווית מדוייקת לירח (שהוא שליט 1 במפה..) אני צודקת?

eynat6

New member
מה גם שזה מעבר קצר

האם בכלל עליי לייחס לו חשיבות ?

המעבר הזה

המעבר הזה אינו קל ליחסים, ועלול להכניס פה ושם מתחים, עצב בלתי מוסבר, תחושה 'גורלית' של נבדלות ועגמימות מסויימת, ופה ושם גם סקפטיות לגבי היכולת להיות מאושר בכלל. אבל.. זו זוית מאוד קצרה, וזה עובר מהר. שווה לנצל אותה לפעילות יצירתית כלשהי, למשל.. כתיבה.

דקל111

New member
יאיר דווקא הבנתיאת ההסבר..אמנם קראתי 5 פעמים

אבל הבנתי בסוף. בעצם השיטה אומרת שאירועים קורים רק כאשר כוכבים מפעילים את מעלת ה MC ומעלת האופק בכל מזל ובית. ונקודת האמצע של מעלת הMC ואופק בכל בית + שמש וירח. הבנתי נכון? דווקא מעניין. אם יש שיטה כזו שאמורה לדייק

את זה גם אני הבנתי, דקל דיר..

מה שלא הבנתי, או יותר נכון מה שגלית לא הסבירה זה.. מה זה אומר, ומה זה עושה. אני רוצה לשמוע פירוט מדויק שהובטח, כולל זמן פעולה מדויק שהובטח גם הוא, כהתחלה של דיאלוג אמיתי עם השיטה הזו, ולא רק משפטים ארוכים עד כמה היא חדשנית ועד כמה אנחנו מפגרים בזמן, זה הכל.

eynat6

New member
אני לא הבנתי

וכנראה שאני הולכת להישאר ככה. נראה כבר מה יקרה בשטח

למעלה