שאלה לי..

M a r U s k A

New member
שאלה לי.. ../images/Emo26.gif

אני מבינה שבסוף אין מפגש פורום, או שאני טועה

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתה בדיוק הענות, בעיקר מהוותיקים שכן כותבים אבל כנראה שכבר לא אכפת להם...

wildgirl1

New member
לפחות איזה שלוש

מהוותיקים אם לא יותר בצבא, ופורים בשבילם זה לא בדיוק חג... מה לעשות ?

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif

אלא אם כן נפגש ביום שישי, הסיכויים שלי להיות שם קלושים מאוד...=( בעיקר ב3 חודשים הקרובים כי אני בקורס.. שיהיו לכולם אחלה שבועיים!!! (אני סוגרת שבת לראשונה בחיי חח )

eMiFrEaK

New member
=)

למען האמת,אני עדיין בטירונות..(יאללה מחכה לשמוע עד כמה אני צעירה פעורה עם ריח בקו"מ שכואבת לה הזרוע מהחיסונים ואמא שלה עדיין כועסת עליה מהמסיבת גיוס חחח) אני עושה 02 מקוצרת והייתי אמורה לסיים אותה כבר אבל האריכו לנו ושבוע הבא אני מסיימת ומתחילה ישר קורס וסוגרת כמובן..אז כן, שבת ראשונה שלי..ואני הולכת להנותתתתתתת!! =))

eMiFrEaK

New member
תודה תודה..../images/Emo13.gif

קורס חובשים... וטירונות אני עושה איפה שאני גם הולכת לעשות את הקורס- צריפין, בה"ד 10...

Drunk Bullet

New member
מוזר

לרוב, בקורס חובשים לא סוגרים שבת ראשונה. אגב, אני מצטרף לבה"ד 10 ב23.04, ישר אחרי פסח.

Drunk Bullet

New member
לא

לפי מה שנאמר לי ממדור תומכ"ל מז"י, זה ק.חובשים קרביים. ואני מעדיף את זה על פני כלליים, כי במתכונת החדשה הקורס הזה קצר יותר, ומתאים יותר לשגרת שטח ולא למרפאה. אגב, לא עידכנתי כבר הרבה זמן, אבל אני יוצא מפיקוד העורף עקב יציאתי לקורס. מה שקרה הוא שהגשתי בקשת יציאה עוד בנובמבר, ונאמר לי שאצא באפריל אם יהיו הקצאות, הבעיה היא שכנראה ההקצאות של הפיקוד כבר תפוסות (עדיפות ראשונה לחבר'ה מפלח"צ), אז ראש הענף שלי הגיעה לפשרה עם מז"י, שאעבור אליהם אם יתנו לי הקצאה. ובגלל שאני אהיה בסמכות מז"י (שזה כמעט כל חטיבות צה"ל), אפשרויות השיבוץ אחרי הקורס, הן אינסופיות.

eMiFrEaK

New member
שיהיה המון בהצלחה..!!

אני מכירה מישהי שמתגייסת גם בתאריך הזה לקורס חובשים כלליים ולכן שאלתי.. זה קצת מוזר שיפתחו גם קרבי וגם כללי באותו יום אבל הכל אפשרי.. וכן,אנחנו הקורס הראשון שמתחיל במתכונת החדשה- זה קיצור של שבועיים.

M a r U s k A

New member
אנוט , אני מתה עלייך..

רק בגלל שאת יודעת לקחת את החיים כל כך באיזי!! ולהנות מכל חוויה בחיים!! ילדונת, את נותנת לי השראה
הלווואי וגם לי יהיה גיוס קל ושירות נהדר! ויש לי הרגשה יותר מדי טובה לגבי זה!!

הקיובה

New member
אני רוצה מיפגש../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

פשוט אין לי מחשב בבית בישביל להגיב ואני לא כול יום אצל דודה שלי לפעמים בסופי שבוע

wildgirl1

New member
אפילו איזה 8

חיילים יש לנו בפורום ככה שזה לא אשמתנו. צריך לארגן בשישי או משהו אם את רוצה שיבואו

SpyKid

New member
דיברתי על כאלה שהם לא חיילים

ובקשר ליום שישי - תארגנו, לתלמידים שביננו יש בי"ס

הקיובה

New member
בקיצור שוב אין מיפגש../images/Emo70.gif :-\

חבל,לא ראינו אחד את השני מלא זמן מאז שקיריל התגייס כלום כבר לא יוצא לפועל, לא שאני מאשימה אותו או משהו סך הכול אין מה לעשות הוא חייב, אבל זה די מאכזב סך הכול טוב מקסימום ניראה, אולי נוכל סוף סוף לעשות אחד בפסח
גדול ומושקע כזה
אני מוכנה לתת חלק באירגונו

למעלה