שאלה לי

sonic15

New member
איך אפשר להקליט שירים באיכות הכי גבוהה?

היי אני מנסה להקליט סתם שיר שאני כותב במחשב ברשמקול וכמובן שזה לא הוקל שלי שזה מסיים להקליט איפה אפשר להקליט שירים חינם חיבים לעשות את זה אצל מישוא מקצועי אי אפשר במשחב או פאלפון ושישמע בסדר עם הקול שבאמת יש לי? אשמח לעזרה תודה

Shlosi

New member
Guitar Pro

שלום, אני משתמש בגיטר פרו כדי ללמוד לנגן שירים חדשים, אבל קרתה לי תקלה, שהתוכנה לא עובדת חלק. במקום כשאני מפעלי אותה שהיא תנגן לפי הקצב המקורי של השיר, היא מנגנת את (כמעט) כל התווים אבל בקצב משתנה, לפעמים מהיר מידי ולפעמים איטי מידי. חוץ מזה שהתקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי כמה גירסאות והבעייה נשארת. מיותר לציין שפעם היא עבדה חלק...

NNNOA

New member
יש לי בעיה...../images/Emo4.gif

שלום,אם מישהו אולי יודע איפה יש מוסיקת רקע לסרטים,זה נורא חשוב לי ואני צריכה את זה דחוף....

sok777

New member
היי, שאלה על האקוסטית

היי, אני גיטריסט לא מתחיל.. כבר מסיים שנת לימוד 5. 4 וחצי אפשר לומר. (מגיל 12 וחצי, כיום אני בן 16. אמנם 3 וחצי שנים אבל 4 וחצי שנות לימוד.. חצי ו', ז', ח', ט', י'). בכל אופן, יש לי אקוסטית של איבנז ואחרי שהחלפתי מיתרים פעם ראשונה הנמוכים זימזמו נורא. ברור לי שזה כי הם קרובים מדי לצוואר וכנראה עבים מדי. לפני כמה ימים קניתי סט חדש, הפעם מיתרי אקוסטית בעובי של 10 ומשום מה מיתר לה ומיתר מי נמוך עדיין מזמזמים. במיוחד מי נמוך. אין לי כ"כ איך לפתור את זה בגיטרה כי יש לי סוגרים כאלו על המיתר וזה לא כמו בחשמלית שאפשר להגביהה. למישהו יש רעיון מה לעשות חוץ מגפרור ושטויות כאלו? זה משגע אותי הזמזומים ובאקוסטית אין לי איך לפתור את זה.

שאלה לי, חלום לי ../images/Emo13.gif

החלום שלי הוא פשוט, ובר קיון ויישום לפי אמונתי הגדולה. איך אני מגשים אותו? החלום שלי הוא צנוע, אני כותב וברצוני לפתוח את הרדיו, ולשמוע מידי פעם שיר שאני כתבתי מתנגן שם (מושר על ידי זמר\ת אחר\ת לא על ידי כמובן
) מה אתם ממליצים? כל אחד שיש לו איכשהו היכרות אישית עם זמר\ת, מוזמן לעזור בהגשמת החלום
חח ב"ה יבוא יום ותזכרו את ההודעה הזו, כשתשמעו שיר שלי ברדיו :)

idokotzim

New member
תשובה

באופן כללי אין ארוחות חינם. אתה יכול להקליט במחשב סתם ככה, אבל זה לא ישמע משהו. אם אתה רוצה הקלטה טובה, צריך להשקיע כסף. בשביל להקליט שיר באיכות הכי גבוהה צריך ללכת לסטודיו עם מפיק, כמו שעושים האמנים הגדולים. אם אתה רוצה להתפשר קצת, תנסה למצוא סטודיו ביתי שבו יש לבן אדם ציוד טוב וידע בהקלטה. לחילופין אתה יכול להשקיע בעצמך, לקנות כרטיס קול איכותי ומיקרופון טוב. יקר מדי? תעשה הקלטת לייב במהלך חזרה, בחלק מאולפני החזרות אפשר לעשות הקלטה כזאת בחינם על צורב (אבל הסאונד לא יוצא משהו בדרך כלל). בהצלחה, עידו

Shards

New member
אממממ...

הדרך הקונבנציונאלית: לך לאולפן, לך למפיק, שלם מחיר, תצא משם עם דיסק עליו השיר שלך ברמת אולפן (פחות מזה לא יעבור מסך לרדיו, יגידו לך להקליט מחדש), ותוציא לרדיו, דרך האולפן, דרך קשרים אישיים, או דרך "עבודה שחורה" מדלת לדלת. בהצלחה :) עומרי.

sok777

New member
ההפך אם כבר..

וזה לא שאין לי מושג בעניין, יש לי. פשוט אני לא רואה שום פתרון הגיוני באקוסטית. תודה על התגובה Anyway, סער

ttg

New member
סט-אפ...

יש כל הרבה סיבות לזמזום. קימור הצוואר, סוג מיתרים, שריגים, גשר ועוד... אני לא גיטריסט אבל מומלץ לך להרים טלפון לאחד ממטפלי הגיטרות בארץ שאתה סומך עליו ולדאוג שיטפלו בה.

מרי לי

New member
הרצל מבין בסט-אפ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

איזה בזבוז....יכול היה להיות מוזיקאי......

itoosh2

New member
הרצל מוזיקאי...

פשוט לא מצליח... הוא ניגן קצת פעם ועכשיו הוא מנגן מדי פעם עם אחים שלו... אבל העסק שלו מצליח מאוד אז זה נראה לי עדיף על להופיע וליצור מבחינה כספית... וכן, הוא מבין טוב בסט אפ וכל מה שקשור לגיטרות ותיקונם...

Shards

New member
ראיתי את הבנאדם הזה

מציל גיטרה שנתפסה בבית בוער ונשרפה. הוא לא מבין בסט אפ - הוא לוקח את הסט אפ לדרגה של אמנות, ורואים עליו שהוא מת על העבודה שלו... הוא ממש רב-אמן בתחומו, יש לי המון כבוד אליו. עומרי.

Yoko Nakajima

New member
עוד פרטים יעזרו

משהו רגוע? קצבי? מאז'ורי? מינורי? מה הסגנון? לאיזו סיטואציה? אפשר לקחת כל שיר, השאלה היא מה השיר שיתאים למה שאת צריכה- וכדי שנוכל לעזור צריך עוד פרטים.

Ellabll

New member
זה יכול להיות כל מיני דברים

יכול להיות שלא שמת מיתרים טוב, או שהאיך שלא קוראים להם (שחכתי תשם) שאליו אתה מכניס את המיתר וסוגר עם ניט פלסטיק לא סגור טוב, יכול להיות סדק בצוואר במקרים טראגיים, או סתם עיוות.

למעלה