שאלה לי

NNNOA

New member
אני צריכה תוכנה../images/Emo13.gif

אני מנגנת בתופים ואני צריכה תוכנה שאפשר להנמיך בה את שאר הכלים או רק את הזמר כדי לשמוע יותר מדויק את התופים..תודה

MADMUAZEL

New member
למכירה-חוברת ללימוד גיטרה+דיסק למחשב

ד"ר גיטרה - אבי ברק - המורה הפרטי שלך - 2002 - הוצאת מודן - במצב כמו חדש וממש ידידותי למשתמש! (מצורף דיסק מקורי למחשב/DVD עם סירטוני הדגמה של כל סוגי הפריטות שניתן לשים אותו גם בקומפק-דיסק ולהקשיב לו) - 63 עמודים שבהם: טיפים מאת בכירי הנגנים בארץ, עצות בקניית גיטרות וציוד, טיפול ושמירה על הגיטרה, שיטות נגינה (כולל שיטת ה"טאבים") אקורדים ותווים למעלה מ-100 תמונות ואיורים ועוד... למכירה ב-45 ש"ח בלבד כולל משלוח (בחנות עולה כ-85 ש"ח) נא לפנות במסרים...

NNNOA

New member
בקשר להקלטה.../images/Emo13.gif

לי יש הרבה שירים שאני מנגנת עם עוד כמה אנשים ואנחנו פשוט מחברים את הכלים למיקסר וגם את המיקרופון ואפשר להקליט וזה יוצא באיכות מעולה..השאלה אם יש לך מיקסר ,או אם אתה יכול להסיג.

מרי לי

New member
באמת רעיון מעולה

אמנם LO FI אבל חם
ובהחלט מעולה להקלטה ביתית (או אפילו DEMO )

NNNOA

New member
המיקסר.../images/Emo13.gif

זה לא מיקסר מיוחד זה מיקסר רגיל (אם אתה בכלל יודע מה זה?) אבל זה עולה דיי הרבה אתה יכול לשאול בחנויות מוזיקה או אפילו לא חדש..

Shards

New member
יש מיקסרים פשוטים וחמודים ב800 שקל

ארבע ערוצים, לא משהו רציני, אבל בשביל הסקיצות הפשוטות הוא יספיק. LEEM היא חברה טובה למיקסר זול אך אמין. ותכנה סבירה (אם לא בא לך ללמוד קיובייס) היא SONAR של Cakewalk. בהצלחה, עומרי.

למעלה